2789
عنوان

شوهر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 50 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید روابط اجتماعیش بالاست و دست خودش نیست یعنی هیچ منطور بدی از این صحبت ها نداشته واگر یک مرد هم بود همین طور حرف میزد و مرد هیز حداقل جلو رو و تو رو زنش هیز بازی دیگه در نمیاره مگر عقب افتاده هم باشه یعنی هم هیز باشه هم عقب افتاده و دیونه باشه

چیکارش کنم

بهش میگفتی خدا خر رو می‌شناخت بهش شاخ نداد تو جای رئیسه بودی از مگس ماده کنارتم نمی‌گذشتی

حالا اسی بیشوخی شاید منظوری نداشته

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
من اینجور نیستم اونم نباید باشه.  حرفاس یچیز دیگه.  حرکاتش یچیز دیگه

میفهمم

این حساس بودن نیست بنظرم این رفتارش واقعا سطح پایین و مزخرفه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
شاید روابط اجتماعیش بالاست و دست خودش نیست یعنی هیچ منطور بدی از این صحبت ها نداشته واگر یک مرد هم ب ...

خب اگه روابط اجتماعیش بالاس چرا بمن حق نمیده.

من یبار با دامادم حرف زدم. حرف ک نه یه پیام دادم  گفتم ابجی کجاست.

گفت اینجا

گفتم بگو کارش دارم.

تا پای طلاق رفت 

ک چرا کش میدی و.... دنبال چی هستی وو..

الان دنبال چی میگردی اینجور مردا درست بشو نیستن خودتو خسته نکن

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
خب اگه روابط اجتماعیش بالاشهر چرا بمن حق نمیده.  من یبار با دامادم حرف زدم. حرف ک نه یه پیام د ...

😑😑😑😑😑😑

ادمایی ک در این حد شکاکن

قطعا و صددد درصد خودشون کرم دارن

هیچ ادم نرمالی انقدر شکاک نیست

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد