2789
عنوان

شوهر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 50 پست
خب اگه روابط اجتماعیش بالاشهر چرا بمن حق نمیده.  من یبار با دامادم حرف زدم. حرف ک نه یه پیام د ...

خوب زیادی بهش رو دادی مگه بچه هستی که بخوات برات تعیین تکلیف کنه که با کی و چطور حرف بزنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار کنم شوهرم چ برخوردی داشته باشم

ببین من اینطور شدم الان ببینم ی کلام صحبت کنه چنان قیافه ای میگیرم ک خودش میفهمه چ غلطی کرده و دیگ ادامه نمیده

خدایی شوهرم هیز نیست اما گاهی وقتا پیش میاد ک جایی باشیم اینطور حرف بزنه ک دیگ من قیفامو بهم بریزم خودش میهفهمه.

ولی توبهش مستقیم بگو ک بدم میاد اگ توام حرف بزنی منم حرف میزنم اینجو مواقع

کاربر 98بودم ک ترکیدم.😒😒
مادر خدا بیامرزت کجاست ببینه که مردامون رو همه هیز شدن برای زنشون ماست و خسته

عمرشونو دادن به شما ولی من و داداشمو‌ از بچگی جوری تربیت کرده که حتی دخترا فامیل رو سر به زیر میبینم . بلاخره هر کی یه شخصیتی داره

چیکار کنم شوهرم چ برخوردی داشته باشم

اسی من خیلی حساسم خیلی زیاد 

مخصوصا اولین معیارم برای انتخاب همسر چشم پاکیش بوده

ولی چرا این موضوع برام حساس نبود؟

انگار شوهرت عصبانی بوده برای خالی کردن خودش چندتا جمله گفته

ربطی به هیزی نداشت که

😑😑😑😑😑😑 ادمایی ک در این حد شکاکن قطعا و صددد درصد خودشون کرم دارن هیچ ادم نرمالی انقدر شکاک ...

آخه با من ک زنشم انقدر گرم نگرفت. من تودلم موند.

حتی از اینکه  پا ب پام راه بیاد همش فاصله داریم تو بازار یا هرجایی.

بخدا منم زنم احساسیم . بهم برمیخوره ناراحت میشم

آخه با من ک زنشم انقدر گرم نگرفت. من تودلم موند.  حتی از اینکه  پا ب پام راه بیاد همش فاص ...

حق داری

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
نگفتم متقابل به مثل کنه . چون خیلی زشته ولی بشینید باهاش منطقی صحبت کنید

چی بگم بلد نیستم.

بخدا منم دل دارم دوسدارم شوهرم پا ب پام راه بیاد ولی نه با فاصله راه میره.

شوهرم با دخترای نامحرم اینجور راحت حرف میزنه. تاحالا با من آنقدر راحت حرف نزده.

مردا با زناشون راحت تر از همه حرف میزنن.

یبار با من راحت تر حرف بزنه . حداقل مثل همونا با من حرف بزنه. منم مساوی بدونی. چرا کمتر میدونه

شما یبار بشین دوستانه بدون تیکه انداختن بهش بگو این رفتار رو دوست ندارم لطفا نگاه خیره به خانوما نکن باهاشون صحبت بی مورد نکن من بعنوان شریک زندگیت که بهش تعهد داری این حرکتارو دوست ندارم بخاطر من و خودت اینجوری نباش حتی همون نگاهیی که برای من سوتفاهم ایجاد میکنه هم نکن چه جلو روم چ پشت سرم بگو منم مثل خودتم وقتی ببینم کسیو که دوستش دارم کسی دیگه رو ببینه یا باهاش بگه بخنده بهم میریزم

لطفا اینکارو نکن

نگاه کن باید جوری اروم حرف بزنی که عصبی نشه لج نکنه بلکه بگه چشم و باهات راه بیاد و در ضمن اگر بعد این صحبت ها باز این مورد پیش اومد اصلا بهیییچ وجه کنایه نزن بهش نگو هیز دیگه ابدا نگو هولی هیزی فلانی

فقط سکوت کن و خودتو ناراحت نشون بده بدون بی احترامی کردن ناراحت باش وقتی چند بار پرسید چرا بگو این رفتارت منو ناراحت کرد بزار تا با صحبتات عذاب وجدان بگیره

و در ضمن زنی که هی به شوهرش تیکه ک کنایه بزنه بهش القاب زشت بده دیگه تو دل شوهرش نیست تو تنها راهیی ک میتونی درستی کنی اینه که سکوت کنی و ناراحت بشی و در مواقع اشتی انقد باهاش رفیق و صمیمی و تک باشی که وقتی ناراحت شدی تحمل ناراحتیت نداشته باشه سریع بیاد حلش کنه

پس القاب زشت بکار نبر

تا الان بی سیاست رفتی جلو از الان حرفایی ک من گفتمو انجام بده و صبر داشته باش تا درست بشه

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!