2789
عنوان

سگ بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 83 پست
از چه لحاظ خوب آخه پس‌جوونی من چی میشه علایق من چی نمیشه همیشه حرف اونا که

یه جور میگی علایق انگار چه چیز مهمی هست نیار دیگه سگ نداشته باشی مشکل خاصی برات پیش میاد؟

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه جور میگی علایق انگار چه چیز مهمی هست نیار دیگه سگ نداشته باشی مشکل خاصی برات پیش میاد؟

نظرتون خیلی برام محترمه ولی شاید برای شما نباشه برای من هست شاید اگه محبتش و ببینید وابسته بشید خیلی زیاد من تو بدترین روز زندگیم اون نشست پیشم فقط وقت گریه اون درک میکرد انگار صورتم و لیس میزد

بعد همین شما میای از آزادی بشر دم میزنین ، حریم دیگرانو دارین لگد میکنین با این نجس پرستیاتون ...

بچه هامونو از ترس نمیتونیم تو کوچه خیابون تنها بزاریم بازی کنن ، آخه مگه شهر طویلس یا آمازونه؟؟؟؟؟؟

تو یا هر کی دیگم میخواد ناراحت شه بشه ...

آدمی با هر کی معاشرت کنه شبیهش میشه ، میخواد سگ باشه یا هرچی ...

خانواده راضی نیستن  پس کجا دستشویی کنه؟  مو میریزه  نر باشه جیش‌میکنه این و اونور برا نشونه گذاری. خرج غذاش رو چطور میدی

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
بعد همین شما میای از آزادی بشر دم میزنین ، حریم دیگرانو دارین لگد میکنین با این نجس پرستیاتون ... ب ...

ببخشید توهین نکن به سلایق دیگران کسی که سگ سگ داره با قلاده ببره بیرون هیچی نمیشه کشور های دیگه چرا مشکلی پیش نمیاد ؟ خدا خودش خلق کرده اگه نجس بود خلق نمیکرد

نظرتون خیلی برام محترمه ولی شاید برای شما نباشه برای من هست شاید اگه محبتش و ببینید وابسته بشید خیلی ...

😕😕😕

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
ببخشید توهین نکن به سلایق دیگران کسی که سگ سگ داره با قلاده ببره بیرون هیچی نمیشه کشور های دیگه چرا ...

سطح سوادت معلومه خیلی پایینه خاله جون .. خون هم نجسه پس بگیم اگه نجسه چراا خدا خلقش کرد؟؟

سگ برای بیابون و طبیعته نه برای خیابون .. به شخصه بارها دیدم سگ هایی ک به قول شما قلاده داشتن حمله کردن سمت دیگران... 

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔 

خانواده راضی نیستن  پس کجا دستشویی کنه؟  مو میریزه  نر باشه جیش‌میکنه این و اونور برا ...

من کار میکنم خودم الان مربی شنا هستم پولش و اونا نمیدن که موی انسان هم میریزه پس آدم نباید بچه بیاره؟ عقیم کنی نشانه گذاری نمیکنه دسشویی آموزش ببینه تو سینی ادرار یا هر روز اول صب و عصر و شب ببری بیرون یه گوشه کارش و بکنه جمع کنه تو نایلون آدم بندازه سطل آشغال 

اگر سگ مياري خواهشا از خونه بيرون نيارش ما تو خيابون امنيت نداريم 😒

زمانی میبرمش بیرون که مشکلی نداشته باشه سگ های تو خیابون همین هایی که صاحبی ندارن وقتی بهشون محبت بشه حمله نمیکنه وصیتش نکنن مردم اونم اذیت نمیکنه چرا تاحالا منو گاز نگرفتن؟ حمله نکردن تازه من بغلشون میکنم مریض هم نشدم 

برو کار کن مستقل شو خونه جدا برا خودت بگیر اون موقع چون تنهایی هر کاری بخوای می تونی بکنی  اما ...

واقعا این قدر سگ داشتن مهمه که بهش این پیشنهاد رو دادی؟ بره کار کنه ؟ بعد مستقل بشه از خانواده ؟ واقعا که

اینا حربه های شیطونه از سگ شروع میشه و بعد به نا کجا آبادها که ختم نمیشه ... عجبا عجب 

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
زمانی میبرمش بیرون که مشکلی نداشته باشه سگ های تو خیابون همین هایی که صاحبی ندارن وقتی بهشون محبت بش ...

به نظرم بهتره يه آمار از حمله ي سگا و مشكلات همون سگاي ولگرد تو خيابون بگيري

غذا دادن به سگ و گربه ي خياباني بي فرهنگي است. 

گل به من محبت میکنه؟ من خاستم خرگوش بیارم دیدم مث سگ نیس گربه هم مث سگ برات ذوق نمیکنه واقعا تنهایی ...

شما امکاناتش رو داشته باش زرافه بیار . وقتی امکاناتش نیست همستر هم نمیشه آورد . سگ از یه بچه امکانات بیشتر میخاد و درد سرش و هزینش بیشتره . خب برو از شیرخوارگاه یه بچه بیار ، محبت واقعی هم بهت میکنه . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را