2789
عنوان

سگ بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 83 پست
باشه ، فردا یکی دیگم کروکودیل میاره میگه یاد بده بچت باهاش دوستی کنه ... من نمیخوام قانعت کنم ، اتف ...

همین بچه هایی که شما میگی  بچت بزرگ بشه  بیاد ازت بخاد بعد تو با همین تصورت اونو زجر میدی فقط و از خودت دورش میکنی 

اون مسئول رفتار خودشه نمیشه آخه همه رو به یه چشم دید شاید یکی با قلاده ببره بیرون اینو خواهش میکنم ا ...

حتی با غلاده هم نمیتونی ببری بیرون چرا فکر میکنی میتونی یه حیوون دنبال خودت راه بندازی ببری بیرون 

بچه ها از دیدنش میترسن درکش برات سخته؟ 

یکم به وظیفه اجتماعیمون آگاه بشیم بد نیست 

تو اگه برا پر کردن تنهاییت میخوایی سگ بیاری نیار خواهر من اون سگ وظیفه پر کردن تنهایی تورو نداره بچسب به درست به آیندت فکر کن اون هزینه هم براخودت خرج کن کیف دنیارو کن برو جلسه مشاوره تا حس بهتری به خودت بگیری

هیچ عطری.....به خوش بویی.....کسی که عاشقشیم نیست.....     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتی با غلاده هم نمیتونی ببری بیرون چرا فکر میکنی میتونی یه حیوون دنبال خودت راه بندازی ببری بیرون&nb ...

اوکی مرسی از راهنماییت ولی اگه این حرف شما باشه میشه خودخواهی ببخشید من پرسیدم اینجا من کار خودم و میکنم ممنون از همه کمک هاتون 

اینجا شهر آدماست ، برو جنگل و بیابون بیتوته کن با دویستا سگ ، اگه چیزی بهت گفتیم!! پارک محل بازی بچ ...

برو دنبال کارت ببینم 

بچه ی ۱۷ ساله رو گوشه ی تاپیک گیر انداختی هرچی با ادب و محترمانه جوابتو میده حالیت نیست هی جری تر میشی 

این ادب توعه که داری از فشار سکته میکنی اونم ادب استارتره که میخواد یه حیوون نگه داره حالا کی این وسط رفتارش شبیه به انسانه؟ تو باید بین انسانا با این ادبیات و رفتار زندگی کنی یا استارتر؟کی باید بره جنگل و بیابون؟ والا با این رویی که تو ،توتاپیک نشون دادی بهمون ما مایوس شدیم از اینکه ادم خطابت کنیم

هی رفتم اومدم تاپیک میبینم کنگر خوردی لنگر انداختی دهنت بازه 

شکر خداوند بزرگ 😍

همین بچه هایی که شما میگی  بچت بزرگ بشه  بیاد ازت بخاد بعد تو با همین تصورت اونو زجر میدی ...

نه زجرش نمیدم ، این خواسته ها چیزی نیست که یهویی تو بچه یا یه فرد شکل بگیره ، محیط زندگیش و اعتقادات خونوادگی (خصوصا که بچه مسلمون) خیلی نقش داره ، خیلی بعیده یکی یهویی میلش بره سمت این چیزا ، که اگه این طوری شه ، حتما یه جا نشتی داشته ، اونو براش حل میکنم ...

سگ چیزی نیست که جایگزینی نداشته باشه ، باید دید چی شده که میره سراغش ...

واقعا این قدر سگ داشتن مهمه که بهش این پیشنهاد رو دادی؟ بره کار کنه ؟ بعد مستقل بشه از خانواده ؟ واق ...

میشه بهم بگی مستقل شدن کجاش بده که میگی حربه شیطانه😐😐😐

هر کسی به چیزی علاقه داره حتما که نباید مورد پسند باشه 

اوکی مرسی از راهنماییت ولی اگه این حرف شما باشه میشه خودخواهی ببخشید من پرسیدم اینجا من کار خودم و م ...

قفل کن تاپیکتو تا از این بیشتر عقده هاشونو سرت خالی نکردن با خانوادت حرف بزن راضی نبودن نیار ولی دراخر اگه راضی شدن باید تا اخر عمرش نگه داریش

شکر خداوند بزرگ 😍