2789
عنوان

سگ بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 83 پست
واقعا این قدر سگ داشتن مهمه که بهش این پیشنهاد رو دادی؟ بره کار کنه ؟ بعد مستقل بشه از خانواده ؟ واق ...

مشکل جدا کردن خونه نیس آخه من‌کنکور بدم قطعا شهر خودمو نمیزنم و برام خونه قراره بگیرن چون خوابگاه نمیزارن و مستقل بودن بد نیس واقعا

ببخشید توهین نکن به سلایق دیگران کسی که سگ سگ داره با قلاده ببره بیرون هیچی نمیشه کشور های دیگه چرا ...

خدا عقل داده ، اختیار داده ، دلیل آفرینش سگ هم این نبوده بشه اسباب بازی آدما ، شما به خود اون سگم دارین ظلم میکنین ، ماهیتش این نیست بند قلاده بشه ، مثل بچه ها پوشک بندی شه ، تو چاردیواری حبس شه و ...

خودتو بزارن تو جنگل ، آویزون درختا بکننت مثل میمون خوبه؟؟؟؟؟؟

حالا چون حیوونا زبون ندارن ، قراره هر کاری دوس دارین باهاشون بکنین؟؟؟؟

همینا سر پل صراط پاچتونو میگیرن به والله!!!

.

.

گل بگیرن این سلیقه رو که گدایی فرهنگ غربیا رو میکنن...

امثال تو فک میکنن نگه داشتن سگ تمدنه ، شخصیته ...

ولی بخدا که تو نظر مردم حال بهم زن ترینه...

ضمنا خود غرب هم آمار بالای جراحتو داشته از سگا ...

حداقل یکم مطالعه داشته باشین ، بعد سنگ جک و جونورای غربی رو بزنین به سینه ...

اتفاقا باید بهتون توهین بشه تا بفهمین که عقل چیز خوبیه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما امکاناتش رو داشته باش زرافه بیار . وقتی امکاناتش نیست همستر هم نمیشه آورد . سگ از یه بچه امکانات ...

من خودم هنوز ۱۷ سالمه بچه بیارم از شیرخواگاه؟؟ من از بچه بدم میاد کلا 

خدا عقل داده ، اختیار داده ، دلیل آفرینش سگ هم این نبوده بشه اسباب بازی آدما ، شما به خود اون سگم دا ...

همین آدما هستید که کاری میکنید آدم ببره از انسان ها رو بیاره به حیوانات چون محبت بلدن واقعی محبت میکنن دل نمیشکنن

خدا عقل داده ، اختیار داده ، دلیل آفرینش سگ هم این نبوده بشه اسباب بازی آدما ، شما به خود اون سگم دا ...

من برای خودم زندگی میکنم نه نظر مردم تو نظر مردم حال بهم زنه نظر من نیست

نظر شما شاید کمک به فقیر ها و انسان ها باشه 

ولی نظر من کمک به حیوانات غذا بردن برای پناهگاه غذا دادن به سگ خیابونی درمان زخم و شکستگی هاش باز کردن طنابی که دور گردنش بستن و ولش کردن و الان اذیتش میکنه

ببخشید توهین نکن به سلایق دیگران کسی که سگ سگ داره با قلاده ببره بیرون هیچی نمیشه کشور های دیگه چرا ...

کجا غلاده داره والا شهر ما شده طویله من خودم حیوانات دوست دارم ولی هرچی جای خود‌ باشه دیگه اه 

رفتم بیرون طرف عین بعضی روشن فکرا که اینجام هستن دوتا سگشو ول کرده اسمم داشت نمیدونم چی چی همش می‌پرید جلو بچه مردم جلو من بچه بیچاره همش جیغ میزد گریه میکرد صاحبش عین گچ دیوار بی تفاوت نگاه می‌کرد لبخند میزد انگار شهر اراضی باباشه

هیچ عطری.....به خوش بویی.....کسی که عاشقشیم نیست.....     
کجا غلاده داره والا شهر ما شده طویله من خودم حیوانات دوست دارم ولی هرچی جای خود‌ باشه دیگه اه  ...

اون مسئول رفتار خودشه نمیشه آخه همه رو به یه چشم دید شاید یکی با قلاده ببره بیرون اینو خواهش میکنم ازتون درباره همه نگید بخدا دل میشکنه من اومدم امروز نظر بپرسم چند نفر طوری جواب دادن که واقعا آدم ناراحت میشه 

من خودم هنوز ۱۷ سالمه بچه بیارم از شیرخواگاه؟؟ من از بچه بدم میاد کلا 

عزیزم جمله معترضه بود منظورم این بود که متوجه بشی نگهداری سگ در آپارتمان چقدر سخته. اگر بیاری از عهدش نمیای نه میتونی بیرونش کنی نه قادری نگهش داری به شدت عصبی میشی . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
همین آدما هستید که کاری میکنید آدم ببره از انسان ها رو بیاره به حیوانات چون محبت بلدن واقعی محبت میک ...

شما کاری نکن ، ما از آدم خطاب کردن بعضیا مایوس بشیم ، محبت پیشکش ...

شما انسانیت سرت میشه ، همون سگ پاچه یه دختربچه یا پسرچه رو بگیره ، صورتش تا آخر عمر بخیه بخوره ؟؟؟؟

میتونی یه کاری کنی پارس نکنه همسایه هات آزار نشن ؟؟؟

مثلا بهش بگی وقتی غذا میخواد ، با صدای ملیح و آروم حرفشو بگه؟؟

بالاخره همنشینی با آدما باید یه تاثیری رو سگام داشته باشه دیگه!!!

یانه ، محبت و تاثیرپذیری یه طرفس؟؟

شما کاری نکن ، ما از آدم خطاب کردن بعضیا مایوس بشیم ، محبت پیشکش ... شما انسانیت سرت میشه ، همون سگ ...

شما اگه مشکلی داری نیا توهین نکن همین حواب نده چون نه من شمارو قانع میکنم نه شما منو الان شما بگی نه سگ بده من میگم چشم چون شما گفتی بده دیگه بده نه اینو نمیگم تازه بیشتر دفاع میکنم از نظرم آدم بچش و ول نکنه تو خیابون یاد بده دوست باشه با حیوانات هیچی نمیشه ادم تا اذیت نکنه اونم اذیت نمیکنه

من برای خودم زندگی میکنم نه نظر مردم تو نظر مردم حال بهم زنه نظر من نیست نظر شما شاید کمک به فقیر ه ...

اینجا شهر آدماست ، برو جنگل و بیابون بیتوته کن با دویستا سگ ، اگه چیزی بهت گفتیم!!

پارک محل بازی بچه هامونه ، بچه ها هنوز با قیافه رنگ و وارنگ بعضی خانما نمیتونن کنار بیان ، میترسن ، چه برسه به سگ!

دیکتاتور درونتو برو تو حیات وحش آفریقا پیاده کن ، مردم آرامش میخوان .

اون مسئول رفتار خودشه نمیشه آخه همه رو به یه چشم دید شاید یکی با قلاده ببره بیرون اینو خواهش میکنم ا ...

دلت نشکنه الان داریم میگیم که بعدا تو خیابون یکی یه حرفی بهت زد نگی چرا اینجا پرسیدم بقیه نگفتن

هیچ عطری.....به خوش بویی.....کسی که عاشقشیم نیست.....     
شما اگه مشکلی داری نیا توهین نکن همین حواب نده چون نه من شمارو قانع میکنم نه شما منو الان شما بگی نه ...

باشه ، فردا یکی دیگم کروکودیل میاره میگه یاد بده بچت باهاش دوستی کنه ...

من نمیخوام قانعت کنم ، اتفاقا اینجا گارد دارم جلو شما و امثال شما ...

همه حرفم اینه ، طبیعت درنده  حیوونا با چنتا نوازش و تغذیه و قلاده و اینا ، رام شدنی نیست ، بدتر عقده ایشون میکنه .

اگر اهل مطالعه هستی ، مستند دومینو رو ببین ، کسل کنندم نیست .

دلت نشکنه الان داریم میگیم که بعدا تو خیابون یکی یه حرفی بهت زد نگی چرا اینجا پرسیدم بقیه نگفتن

تو خیابون کسی چیزی نمیگه اگه با قلاده باشه اگه آدم بتونه کاری کنه همه راحت باشن من اگه بیارم باید تربیت بشه اون که کمتر پارس کنه یا ببرم بیرون با قلاده ببرم اگه کسی داشت از جلو میومد بدونم ممکنه بترسه پس سگم و بغل کنم تا اون رد بشه یا اگه دسشویی کنه تو خیابون جمع کنم