2789
عنوان

سگ بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 83 پست
جک و جونور اونم سگ نبر عزیزم اصلا حیوون جاش توی خونه نیست . خانواده ت حق دارن . حتی اگ نجس هم نبود ب ...

اولی سگ مریضی نمیگیره اگه حواسش باشه صاحبش بهش 

آب دهن سگ باعث مریضی نمیشه من اون چند وقتی که نگه داری کردم بوسش میکردم لیس میزد منو و هیچی نشد قارچ داشت اویلش کرم هاشو زدم خوب شد و به خودم هم منتقل نشد 

و سگ نجس نیس بخدا اگه بود خود خدا خلقش نمی‌کرد بعو بگه خلق شده من نجسه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو کار کن مستقل شو خونه جدا برا خودت بگیر اون موقع چون تنهایی هر کاری بخوای می تونی بکنی  اما ...

من هزینش و از اونا نمیخوام ببینید چون ماهیانه میدن درسته پول اونا هستش ولی میدنش برای خرج خوراکی و خرید هام کمتر میخرم میدم برای اون 

ب نجسی کار نداشته باش تو اپارتمان ۴۰متری سگ نیار همسایه ها اذیت میشن برو جنگل یا صحرا سگ بیار

آخه اگه آموزش ببینه پارس کمتر کنه هیچ اذیتی نداره که خونه هم بزرگه کوچیک نیست

اپارتمان

نگهداری سگ در آپارتمان خیلی سخته و آزار دهنده حتی برای همسایه ها.خود حیوان هم در رنج و استرت هست . یه مدت که گذشت خودت هم پشیمون میشی . بهترین سرگرمی آپارتمانی گل هست . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
نگهداری سگ در آپارتمان خیلی سخته و آزار دهنده حتی برای همسایه ها.خود حیوان هم در رنج و استرت هست . ی ...

گل به من محبت میکنه؟ من خاستم خرگوش بیارم دیدم مث سگ نیس گربه هم مث سگ برات ذوق نمیکنه واقعا تنهایی ام فقط با اون پر میشه نه دوستی نه خانواده پر جمعیتی نه محبتی از کسی 

استارتر ۱۲ ۱۳ ساله همتون گذاشته سر کار  چندروز دیگه مدرسه ها باز میشهزاحت میشیم از دست این دهه ...

دهه هشتاد هستم کنکوری ام مدرسه هم غیر حضوری کردم ولی مگه سایت فقط مال شمائه؟؟ برای همه هستش سایت 

گل به من محبت میکنه؟ من خاستم خرگوش بیارم دیدم مث سگ نیس گربه هم مث سگ برات ذوق نمیکنه واقعا تنهایی ...

سگ دردسرش زیاده نصف شب واق میزنه باید خونه ویلایی باشه تازه از اون گذشته اولا که جای دستشویی بلد نیست همه جا کثیف کاری میکنه

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
استارتر ۱۲ ۱۳ ساله همتون گذاشته سر کار  چندروز دیگه مدرسه ها باز میشهزاحت میشیم از دست این دهه ...

انقد به نسل‌ها توهین نکنید نمیدونم دهه هشتاد چیه دهه نود چیه