2789
عنوان

سگ بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 83 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حیوان خونگی مسولیت سنگینی داره و مراقبت میخواد

اکثرا همون اوایلش ک ذوق دارن رسیدگی میکنن بعد ک براشون عادی میشه ولش میکنن بیچاررو🥲 بعد سگ خیلی احساساتیه بعدا ب کسی دیگ بدینش افسردگی میگیره

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
حیوان خونگی مسولیت سنگینی داره و مراقبت میخواد اکثرا همون اوایلش ک ذوق دارن رسیدگی میکنن بعد ک براش ...

۲ سال سگ پسر عمم و نگه داشتم خودش رفت سربازی البته تو خونه خودشون من میرفتم غذا میدادم بازی می‌کردم و حمومش میدادم واقعا آدم مسئولیت پذیری ام

از چه لحاظ خوب آخه پس‌جوونی من چی میشه علایق من چی نمیشه همیشه حرف اونا که

برو کار کن مستقل شو خونه جدا برا خودت بگیر اون موقع چون تنهایی هر کاری بخوای می تونی بکنی 

اما چون الان کنار خانوادت زندگی می کنی 

نظر اون ها هم مهمه 

جک و جونور اونم سگ نبر عزیزم اصلا حیوون جاش توی خونه نیست . خانواده ت حق دارن . حتی اگ نجس هم نبود بازم مادرها راضی نمیشن آخه آب از لب و لوچه شون میریزه مریض میشن به هر حال کثیف کاری شو میبینن بعد اگر فردا یکی مریض شه میندازن گردن سگ بیچاره و اعصابت بیشتر خوردمیشه

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃

برادر زادم یه سگ کوچولو داره آوردش خونمون یک روز بود تو حیاط و شب گزاشتش  دستشوی تو حیاط..

تا یک هفته از بوی تعفن نمیشد بری دستشویی تا با وایتکس شستش و گزاشتم آفتاب بخوره😔😔🤷‍♂️🤷‍♂️