دوباره پاییز شد هوا ابری گرفته حس یه هفته مونده به مردن رو بهم میده.بدم میاد.حالا کو یه روز یه روز بگذره وبشه دی وبهمن.برعکس من شوهرم عاشق پاییزه.چی میشد از شهریور میپریدیم تو دی
من از تابستون خیلی بدم میاد دارم روزسماری میکنم برا تموم شدنش
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
ما جنوبیم هنور اتیش میباره😂ولی حال و هواش شبیه خرید مدرسه هس🥲ک با چه ذوقی میرفتم خرید ،،من قلبم تیکه تیکه میشه وقتی میرم ب گذشته
چون که خدا همه چیز را دید و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
من از بهمن و اسفند متنفرم چون استرس عید بهم منتقل میشه
من عیدا متنفرم چون میخوای بری مادرشوهرو ببوسی
چون که خدا همه چیز را دید و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
دقیقا ما هم مجبوریم بریم شوهرم خیلی خسیسه از مهمون هم فراری
دلم میخواست برم مسافرت دو نفره یا با خانواده خودم مسافرت برم برا خودمون بچرخیم جای اینکه بریم خونه مادرشوهر یکماه خونه بمونیم یا اینجا میزبان بقیه باشیم تیکه بشنویم