2777
2789
عنوان

بوی پاییز

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 34 پست
منم به یادت بودم عزیزم میخوام زیارت عاشورا بخونم به نیت شما و نی نی قشنگت که انقدر مهربونی🌱

قربونت برم ممنونم گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگی که از اول زندگی باهام هست چون هیچ جا نمیبره فقط نشستم تو خونه ک هیچ خرجی نکنه حتی خرید هم فق ...

همسرت بچه دارنمیشه اگه بیشترازپنج سال از ازدواجتون میگذره به راحتی میتونی جدا بشی.ازشرایط ضمن عقده که به زن حق طلاق میده

همسرت بچه دارنمیشه اگه بیشترازپنج سال از ازدواجتون میگذره به راحتی میتونی جدا بشی.ازشرایط ضمن عقده ک ...

دلم نمیخواست سر همچین موضوعی جدا بشم که تو چشم بقیه هم آدم بده بشم چون به جز این دلایل طلاق زیاده

اما شرایط خودم هنوز خوب نیست که راحت بزارم برم چون خونه بابام هم باز شرایط جوری نیست ک راحت این شرایطمو اونجا درست کنم مامانم منطقی نیست خدا فقط خودش کمکم کنه موندم وسط

دلم نمیخواست سر همچین موضوعی جدا بشم که تو چشم بقیه هم آدم بده بشم چون به جز این دلایل طلاق زیاده ا ...

خب هیچ دادگاهی بخاطر خسیس بودن شوهرحکم طلاق نمیده ولی بخاطرعقیم بودن میده.