2821
2789
عنوان

بوی پاییز

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 34 پست
منم به یادت بودم عزیزم میخوام زیارت عاشورا بخونم به نیت شما و نی نی قشنگت که انقدر مهربونی🌱

قربونت برم ممنونم گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

افسردگی که از اول زندگی باهام هست چون هیچ جا نمیبره فقط نشستم تو خونه ک هیچ خرجی نکنه حتی خرید هم فق ...

همسرت بچه دارنمیشه اگه بیشترازپنج سال از ازدواجتون میگذره به راحتی میتونی جدا بشی.ازشرایط ضمن عقده که به زن حق طلاق میده

همسرت بچه دارنمیشه اگه بیشترازپنج سال از ازدواجتون میگذره به راحتی میتونی جدا بشی.ازشرایط ضمن عقده ک ...

دلم نمیخواست سر همچین موضوعی جدا بشم که تو چشم بقیه هم آدم بده بشم چون به جز این دلایل طلاق زیاده

اما شرایط خودم هنوز خوب نیست که راحت بزارم برم چون خونه بابام هم باز شرایط جوری نیست ک راحت این شرایطمو اونجا درست کنم مامانم منطقی نیست خدا فقط خودش کمکم کنه موندم وسط

دلم نمیخواست سر همچین موضوعی جدا بشم که تو چشم بقیه هم آدم بده بشم چون به جز این دلایل طلاق زیاده ا ...

خب هیچ دادگاهی بخاطر خسیس بودن شوهرحکم طلاق نمیده ولی بخاطرعقیم بودن میده.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792