2777
2789
عنوان

بوی پاییز

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 34 پست
دقیقا ما هم مجبوریم بریم شوهرم خیلی خسیسه از مهمون هم فراری دلم میخواست برم مسافرت دو نفره یا با خا ...

حالا این برذعکس شوهرمنه ،همین ک سال تحویل شد میگه زن چمدوناتو‌ببند،من دوس دارم با خانوادم برم 🥲ولی برا اونا میسر نیس بیان،،هرکی به یه درد گرفتاریم را

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا این برذعکس شوهرمنه ،همین ک سال تحویل شد میگه زن چمدوناتو‌ببند،من دوس دارم با خانوادم برم 🥲ولی ...

خداتو شکر کن نمیان برا منکه پارسال ۲۰روز قبل عید رفتن خونشون پست سرشونم ما رفتیم

من مشکلم اینه شوهرم فقط منو میندازه خونه مادرش هیچ جا نمی بره ک خرج نکنه

باز شهر خودمون باشم با خانواده و فامیلا یه جنگلی جایی میریم یا خونه خودمونم کارم زیاد نمیشه لااقل

عاشق پاییز شدم روز شماری میکنم اخه استراحت مطلقم و نی نیام آذر ماه میان به دنیا فقط دلم میخواد مهر بگذرره😍😍

فقط 38 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

خداتو شکر کن نمیان برا منکه پارسال ۲۰روز قبل عید رفتن خونشون پست سرشونم ما رفتیم من مشکلم اینه شوهر ...

پس بهش بگو امسال میخام با خانواده خودم باشم 

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
پس بهش بگو امسال میخام با خانواده خودم باشم 

اینجا هم خرید نمیکنه مهمون میاد میره خیلی استرس میکشم یکی دوسال موندیم خودم آجیل و اینا خریدم اخه این حتی برا خودمونم نمیخره انگار نه انگار عیده فقط یکم مرغ میگیره همین

کاش  تا عید امسال شرایط طلاقم جور بشه تا ابد از شرش راحت بشم

اینجا هم خرید نمیکنه مهمون میاد میره خیلی استرس میکشم یکی دوسال موندیم خودم آجیل و اینا خریدم اخه ای ...

ب بقیه بسپار خونتون نیان بگو‌شوهرم‌ خسیسه 

بقیه میدونن ولی نمیشه که نیان کلا تو فکر طلاقم ازش اینجوری نمیشه زندگی کرد

بچه هم داری؟اگه داری سخته 

بچه هم داری؟اگه داری سخته 

نه خداروشکر مشکل اسپرم داره ولی منم آی وی اف تیرماه رو کنیل کردم کلا نمیخوام برم تا وقتی ک شرایط طلاق جور بشه یا شوهرم گیر نده البته اگه برم هم میخوام کاری کنم نگیره نمیدونم گناهه یا چی ولی بچه ازش نمیخوام

راستش بایدم مشکل داشته باشه تغذیه و استراحتش زیر صفره

نه خداروشکر مشکل اسپرم داره ولی منم آی وی اف تیرماه رو کنیل کردم کلا نمیخوام برم تا وقتی ک شرایط طلا ...

اگه داری زجر میکشی ولش کن ،اصلااااااا ارزش نداره باردارشی از همچین ادمی،،من باردارم ماه ششمم خداشاهده نزدیک ده ۱۱تومن خرجم شده ،،هنوز ک بشه ،سزارینم شده ۳۰تومن ،،مکملام ۷۰۰,میشه ،برا دو هفته میره،،دیه از ویار کثیفمم نگم ک شش ماهه ولم نکرده هرروز تهوع و بالا میارم و اسید معده کلا نابودم،،حالا فک کن شرایطت اینجوری باشه ،یه مرد خسیس هم کنارت ،افسردگی میگیری بخدا 

اگه داری زجر میکشی ولش کن ،اصلااااااا ارزش نداره باردارشی از همچین ادمی،،من باردارم ماه ششمم خداشاهد ...

افسردگی که از اول زندگی باهام هست چون هیچ جا نمیبره فقط نشستم تو خونه ک هیچ خرجی نکنه حتی خرید هم فقط اخرین بار خرید عروسی باهاش رفتم انقدر خسیس بود توبه کردم

خداروشکر خدا اینجا هوامو داشت بچه نداد بهش

فقط موندم ک شرایطم درست بشه فقط برم😔

الهی که نی نیت رو سالم بغلت بگیری عزیزم قدمش خیر باشه قدرتو بدونه🥰❤️

افسردگی که از اول زندگی باهام هست چون هیچ جا نمیبره فقط نشستم تو خونه ک هیچ خرجی نکنه حتی خرید هم فق ...

ایشالا ب حق این شبای اخر اربعین همونی بشه برات ک ارزوشو داری😍😍

ایشالا ب حق این شبای اخر اربعین همونی بشه برات ک ارزوشو داری😍😍

برای حل شدن این موضوع همون شب اربعین هر چی داشتمو نذر کردم پخش کردم

الانم که دعای تو رو دیدم واقعا خوشحال شدم ممنون عزیزم🌸

برای حل شدن این موضوع همون شب اربعین هر چی داشتمو نذر کردم پخش کردم الانم که دعای تو رو دیدم واقعا ...

پای سجادم تو نمازم دعات میکنم قشنگم❤️❤️😍