ابری۴۸ مدیر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 790 عنوان میوپاتی | مشاهده متن کامل بحث + 7331 بازدید | 38 پست کسی خودش یا اطرافیانش این بیماری رو داشته؟اگه کسی هست بیدد چندتا سوال دارم لطفاا کمکم کنید 1402/06/19 | 11:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iala عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1069 سلام عزیزم نوار عصب عضله گرفتن ازش دکتر شهرکرد متوجه نشد گفتن دیسک داری رفت پیش یه دکتر دیگه اون گفت ... خدا ان شاء الله شفا بده
iala عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1069 سلام عزیزم نوار عصب عضله گرفتن ازش دکتر شهرکرد متوجه نشد گفتن دیسک داری رفت پیش یه دکتر دیگه اون گفت ... سوزش دست و پا هم داشت؟؟آتروفی ..؟
باغ_انگور عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5096 خدا ان شاء الله شفا بده ممنون گلم ان شاءالله همه مریضا حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
باغ_انگور عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5096 سوزش دست و پا هم داشت؟؟آتروفی ..؟ سوزش نهبی حس میشدن ،جون کار کردن نداشت مثلا یه سالاد نمیتونست درست کنه،یا توحمام نمیتونست دستاشو بالا ببره حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
iala عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1069 سوزش نه بی حس میشدن ،جون کار کردن نداشت مثلا یه سالاد نمیتونست درست کنه،یا توحمام نمیتونست دستاشو ب ... برا من می سوزه بی حسی بعد لاغر میشه اون قسمت
باغ_انگور عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5096 برا من می سوزه بی حسی بعد لاغر میشه اون قسمت آزمایش و اینا رفتی؟؟؟ حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
باغ_انگور عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5096 برام نوشته باید برم ان شاءالله که چیزی نیست حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
azar2474 عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 11 بله خواهرم ببخشید میشه بگید دکترشون تو اصفهان کی هست؟مادرشوهر منم درگیره میوپاتیه و زده با چشماشو تقریبا داره بسته میشه
باغ_انگور عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5096 ببخشید میشه بگید دکترشون تو اصفهان کی هست؟مادرشوهر منم درگیره میوپاتیه و زده با چشماشو تقریبا داره ب ... دکتر بصیری اگر اشتباه نکنم تو کلینیک نورون حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
hosein__braddly عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 29 پیشنهاد میکنم بعد دکتر پیش کاردرمان هم برید اونجا متخصص، ورزش های مرتبط با میوپاتی رو بهتون یاد میده و باهاتون کار میکنه ك تاثیر زیادی تو کاهش ضعف عضلات داره
md77 عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 1 ببخشید میشه بگید دکترشون تو اصفهان کی هست؟مادرشوهر منم درگیره میوپاتیه و زده با چشماشو تقریبا داره ب ... سلام مادرشوهرتون بیماریشو پیگیری کرد؟مادر منم دقیقا میوپاتی داره که زده به چشمش و افتادگی پیدا کرده خیلی ناراحت و نگرانم که میشه کنترل کرد یا نه
negin_kr عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1 میوپاتی اکتسابی داره حدود سه سال پیش کم کم پاهاش و کمرش تواناییشان کم شده بود هرجا دکتر میرفت یکی ... گلم اسم دکترتون داخل اصفهان چی بود؟
باغ_انگور عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5096 گلم اسم دکترتون داخل اصفهان چی بود؟ دکتر بصیری حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.