2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان در چه حالن ؟ میتونن راه برن؟توانایی انجام کار های شخصی مثل حمام و دستشویی رو دارن ؟؟  میش ...

بله

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی 

میوپاتی اکتسابی داره

حدود سه سال پیش کم کم پاهاش و کمرش توانایی‌شان کم شده بود هرجا دکتر میرفت یکی میگفت دیسکه یکی میگفت بدنت سرده

حجامت کرد،طب سوزنی کرد،ویزیوتراپی رفت ۸ماه طول کشید تا تشخیص دادن اومد اصفهان دکتر مغز واعصاب ازش نمونه گرفتن ودکتر تشخیص میوپاتی اکتسابی داد ودارو را شروع کرد

روزی که دارو را شروع کرد راه دیگه نمیتونست برده و شوهرش و داداشش بقلش میکردن،دسشویی فقط فرنگی به مکافات ،دستاش جون کاری نداشت ،دیگه لقمه کم کم تو گلوش گیر میکرد و توانایی حرف زدنش به شدت کم شده بود 

داروهاش اگه اشتباه نکنم کورتن و آزرام هست الان ۲ساله مصرف میکنه خب الحمدلله خیلی بهتره راه میره و کاراشو انجام میده،کارمنده و دیگه از دسشویی فرنگی استفاده نمیکنه

ولی خب متاسفانه همیشه باید دارو مصرف کنه ،هردوماه یکبار آزمایش و دکتر داره ،هر چند وقت یکبار چکاپ کلی،وهنوز بهبودی کامل پیدا نکرده مثلا زود خسته میشه و تو راه رفتن مشکل داره وخب متاسفانه هر روز کورتن عوارض جدیدی رو میکنه مثلا الان چشماش آب آورده باید عمل کنه یا روی دستاش لک های پوستی افتاده و....

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

از خدا میخوام حتی دشمن آدم درگیر این بیماری نشه از بس که سخته و چه روزایی که ما یعنی کلا خونوادم کارمون اشک وگریه بود ازهمه جا بریده بودیم  وواقعا مضطر شده بودیم هنوز هم من و مامانم درموردش صحبت میکنیم گریمون میگیره

من اون روزا تازه باردارشده بودم  و تازه یک هفته بود خواهرم داروهاش را شروع کرده بود که من زایمان کردم یعنی تمام دوران بارداریم درگیر بودیم

یادمه رفتم آتلیه عکس بارداری بگیرم همون روز جواب یه آزمایشش اومده بود وخوب نبود من اون عکسا که نگاه میکنم فقط خاطره بد اون روز میاد تو ذهنم 

ببخشید زیاد صحبت کردم از بس روزای بدی بودن

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی 

امیدوارم خودتون یا اطرافیانتون درگیر نشن هیچوقت

امیدوارم خودتون یا اطرافیانتون درگیر نشن هیچوقت

ببخشید داداش منم عظله های پاهاش میگیره یا مثلا میخاد از پله بره بالا باید تو قدم اول یکم صبر کنه عظله هاش باز شه بعد بره و ..... شما با چه ازمایش یا نداری تونستین نوع دقیق بیماری و بفهمین لطفا کمکم کن

ببخشید داداش منم عظله های پاهاش میگیره یا مثلا میخاد از پله بره بالا باید تو قدم اول یکم صبر کنه عظل ...

از خواهرم نمونه برداری کردن یکم از عضله ی روی بازوش را بردن آزمایش تامتوجه شدن

میوپاتی اکتسابی داره حدود سه سال پیش کم کم پاهاش و کمرش توانایی‌شان کم شده بود هرجا دکتر میرفت یکی ...

توروخدا جواب منم بده..مگه نوار عصب عضله ازش گرفتن نشون نداد؟که نمونه گیری کردن 

توروخدا جواب منم بده..مگه نوار عصب عضله ازش گرفتن نشون نداد؟که نمونه گیری کردن 

سلام عزیزم نوار عصب عضله گرفتن ازش دکتر شهرکرد متوجه نشد گفتن دیسک داری رفت پیش یه دکتر دیگه اون گفت دیسک نیست اومد اصفهان دکتر خودش گفت باید نمونه گیری کنیم تا صددرصد تشخیص بدیم

شهرکرد گفتن میوپاتی ارثیه که هیچوقت خوب نمیشه وهرروز بدتر میشه بعد تونمونه برداری تشخیص دادن میوپاتی اکتسابی وباقرص ودارو بهترمیشه