2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا این چیزا طبیعیه

مادرشوهر منم دختراشو دوس داره یه زحمت غذا نمیده بپزن میریم بیرون میگه واس اوناهم غذا بخریم ببریم

یه پسرشم ک به پ ش م ش حساب نمیکنه دوس داره چون عصبی سریع بهم میریزه و قطع رابطه میکنه 24 ساعتی بهش خدمت میکنن

حالا شوهر من چون مهربونه دل جدایی نداره دل دعوا نداره سوارشن میکشن ازشم

خیلی بده این پدرو مادرهایی که فرق میذارن بین بچه ها

وای نمی دونم چی کار کنم حرصی نشم همش  میبینمشون دیگه 

نامزد داشت ولنگ و باز انتظار داشت همه لخت بیایم 

الان با یه پسر شوهر کرده تقریبا با حجاب  همش میگه خودتون را بپوشونید شال بپوشید یه وقت بدشون نیاد 

کلا این چیزا طبیعیه مادرشوهر منم دختراشو دوس داره یه زحمت غذا نمیده بپزن میریم بیرون میگه واس اوناه ...

من چه جوری کنار بیام یه موقع دوست دارم یه چی بگم حالشو بگیرم چون شوهرم به خانواده من خیلی احترام میزاره  روم نمیشه

من چه جوری کنار بیام یه موقع دوست دارم یه چی بگم حالشو بگیرم چون شوهرم به خانواده من خیلی احترام میز ...

مهم همینه

کاری نکن روتون تو روی هم باز بشه 

تا وقتی احترام هس کاری نکن

شوهر منم احترام خانوادم داره چیزی واسم کم نمیذاره بعضی وقتا فکر میکنم چرا خواهرش یا مادرش اینکارونکردن یا کردن حالا چیزهای کوچیک و طبق انتظار من جلو نرفتن و ناراحت میشم میخام حرکتی بزنم

بعضا هم میگم حساس شدم اصل و بنیه زندگی ک اوکی بالاخره یسری نارضایتی های کوچیک میشه دیگه

در کل خانوادشم احترام منودارن ولی حمایت نمیکنن