گلگیسو مدیر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 1263 عنوان بزرگ ترین | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 48 پست سلام الان بزرگ ترین خوشحالی یا بزرگترین غمتون چیه؟ 1402/06/19 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
در_حال_نوشتن عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 738 گلم میدونم ربطی نداره یه سوال شما ترازو افق گرفتین مشکل داشت یا بعدش درس شد الانم دارینش راضی هستین یانه؟ اگ مارک دیگ گرفتین ممنون میشم راهنمایی کنین وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍 💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،، تووووو فقط؛ منظره ی دلخواهی════༻♥️ℒℴνℯ♥️༺═══
گلگیسو مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 1263 گلم میدونم ربطی نداره یه سوال شما ترازو افق گرفتین مشکل داشت یا بعدش درس شد الانم دارینش راضی هستین ... سلام خوبید بله خیلی وقته گرفتمنمیدونم دقیق چند ساله فک کنم سه سالی شاید باشه ولی هنوز دارمش و استفاده میکنم.
در_حال_نوشتن عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 738 سلام خوبید بله خیلی وقته گرفتمنمیدونم دقیق چند ساله فک کنم سه سالی شاید باشه ولی هنوز ... خیلی ممنون گلم ک جواب دادین..من قصد دارم یا کمری فیت بردارم یا افق حالا ببینم کدومش میشه وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍 💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،، تووووو فقط؛ منظره ی دلخواهی════༻♥️ℒℴνℯ♥️༺═══
گلگیسو مدیر استارتر عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 1263 خیلی ممنون گلم ک جواب دادین..من قصد دارم یا کمری فیت بردارم یا افق حالا ببینم کدومش میشه خواهش میکنم ، موفق باشی