2777
2789
عنوان

کمرو بودن و خجالتی بودن دخترم

504 بازدید | 11 پست

سلام به همه مامانای عزیز من تا حالا چندین بار تاپیک زدم راجع به اینکه دخترم حرف نمیزنه با بقیه خیلی خجالت میکشه نمیتونه با بقیه ارتباط بگیره حتی با هم سن و سالهای خودش الانم ۷ سالشه و میره کلاس دوم ولی من خیلی ناراحتم که حرف نمیزنه تو خونه با من خوبه ولی با بقیه اصلا نمیتونه ارتباط بگیره حتی سلام هم نمیکنه فقط ازش سوال کنن جواب میده اونم با صدای بسیار آهسته من میخواستم بدونم اگر کسی تجربه مشابه تجربه من داشته آیا وقتی بچه تون بزرگتر شده بهتر شده یا اینکه نه با همین شخصیت و همین کمرویی بزرگ شده و فرقی نکرده؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچگیم اینطوری بودم الانم اینطوریم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بفرستیدش باشگاه یا کلاس زبان تاثیر داره

والله تابستون کلاس موسیقی گذاشتم کلاس شنا کلاش ژیمناستیک قبلا کلاسهای فن بیان و مهارتهای اجتماعی گذاشته بودمش مدرسه هم که دیگه یه محیط پر از بچه تازگی پیش روانشناس بردم هرکاری میتونستم کردم واقعا ولی تغییری ندیدم

من بچگیم اینطوری بودم ولی الان خوب شدم 

سعی کن رو اعتماد بنفسش کار کنی 

بهش حس مستقل بودن بده بزار یسری کارارو خودش تانجام بده 

بزار براساس سلیقه خودش لباساشو انتخاب کنه

زیاد بهش امر و نهی نکن 

اینایی که گفتم از تجربیات خودمه چون همینا باعث شده بود من تا یه سنی کم رو و خجالتی باشم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
من بچگیم اینطوری بودم ولی الان خوب شدم  سعی کن رو اعتماد بنفسش کار کنی  بهش حس مستقل بود ...

ممنونم ازتون از چه سنی خجالتتون کمتر شد؟ آره من یه مقدار بهش امر و نهی میکردم به خصوص دوران کرونا به خاطر ویروس که دست نزن نکن کثیفه ولی خب خیلی کارها و خیلی وقتها هم خودش کاری که میخواست انجام میداد و از لحاظ لباس اینا بیشتر وقتها نظر خودشه اما ممنونم سعی میکنم باز هم بیشتر بهش اجازه بدم همه کارهاش رو خودش انجام بده

ممنونم ازتون از چه سنی خجالتتون کمتر شد؟ آره من یه مقدار بهش امر و نهی میکردم به خصوص دوران کرونا به ...

این مشکل من دقیقا از موقعی که رفتم دبیرستان حل شد 

ینی زمانی که حس مستقل شدن رو بدست آوردم 

تا اول دبیرستان من حق نداشتم تنهایی جایی برم 

حتی برام سرویس گرفته بودن 

خواهش میکنم امیدوارم که هر چه زودتر مشکلتون حل شه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘