2777
2789
عنوان

کیا صندل با جوراب میپوشن

| مشاهده متن کامل بحث + 5335 بازدید | 43 پست

میگن صندل با جوراب نپوشید 

با همرنگش به نظرم خوبه 

یا جوراب رنگ پای ضخیم 

من خودم نمیپوشم صندل اصلا چون حتما باید بیرون جوراب پام باشه

به نظر من اونایی که جوراب نمیپوشن و پاشون تو آفتاب و گرد و خاک تیره میشه قوزک و کف پاشون سیاه و ترک ترک میشه ...اونا خیلی زشتتره ..خیلی زشت تر🥴😉

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه صندل با  پای پنبه ای با لاک زیباتره ولی دیدم  با پاهای چروکیده و‌خشک و زرد و زار و ...

همینایی که اول مثال زدی بعد از مدتی بی جوراب بودن و رسیدگی نکردن میشن دسته دوم مثالت🥴🥴🤭

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

خب کفشه دیگه. کفش با جوراب چرا زشته بنظرتون؟ همینجوری میخوام بدونم چرا زشته

ببین من یه دوست داشتم با کفش مجلسی و صندل و روباز و روبسته و ...جوراب نخی اونم‌رنگی میپوشید 🤪🤪 خب ببین این خیلی ضایعس 

ولی جوراب شیشه ای یا پارازین مشکی ساده ضخیم یا نخی ساده با کفش روباز یا صندل خیلیم بد نمیشه 

مخصوصا مشکی  یا رنگ پا با صندل مشکی 

بستگی داره خودت چی دوس داسته باشی 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

من همش صمدل میپوشم ولی بی جوراب اگه روی پا معلوم بتشه گناهه؟

بله. منم بخاطر گناهش نمیخوام پام دیده شه

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

همینایی که اول مثال زدی بعد از مدتی بی جوراب بودن و رسیدگی نکردن میشن دسته دوم مثالت🥴🥴🤭

بله دقیقا 😁

جوراب یه پوششه برای سلامتی پا .چند ساله مد شده با کتونی  هم جوراب نمیپوشن .خیلی جفاست 😁

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
ببین من یه دوست داشتم با کفش مجلسی و صندل و روباز و روبسته و ...جورا ب خی اونم‌رنگی میپوشید 🤪🤪 خب ...

درسته بالاخره باید یه مواردی رو رعایت کرد .من دیدم دانشجو جوراب پشمی صورتی گلدار  با کفش مشکی پوشیده بود .خز بود .

ولی با صندل طبق گفته شما جوراب پاریزین ،بسته به دلخواه از نازک تا ضخیم از کرم تا مشکی میشه پوشید .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
درسته بالاخره باید یه مواردی رو رعایت کرد .من دیدم دانشجو جوراب پشمی صورتی گلدار  با کفش مشکی پ ...

فک کنم اون داتشجوعه همون دوست من بود 🤣

بله درسته 

من شخصا با هررررکفشی باید جوراب بپوشم 

چندشم میشه بدون جورا پا تو کفش کنم واسه همین تقریبا همه مدل جورابی دارم 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

ببین من یه دوست داشتم با کفش مجلسی و صندل و روباز و روبسته و ...جوراب نخی اونم‌رنگی میپوشید 🤪🤪 خب ...

عزیزم میگم دمپایی رو فرشی هم پس با این حساب با جوراب شلواری ضایس دیگه نه. مثلا تونیک میپوشم با جوراب شلواری نباید دمپایی بپوشم؟؟

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

درسته بالاخره باید یه مواردی رو رعایت کرد .من دیدم دانشجو جوراب پشمی صورتی گلدار  با کفش مشکی پ ...

عزیزم میگم دمپایی رو فرشی هم پس با این حساب با جوراب شلواری ضایس دیگه نه. مثلا تونیک میپوشم با جوراب شلواری نباید دمپایی بپوشم؟؟

عزیزم میگم دمپایی رو فرشی هم پس با این حساب با جوراب شلواری ضایس دیگه نه. مثلا تونیک میپوشم با جوراب ...

نه بپوش .پیش ما مذهبی ها عادیه .هرچیزی هم تو چشم عادی باشه خوبه .دهه های قبل همه جوراب پوش و ساپورت پوش بودن با کفش و صندل  حتی توعروسی غیر مختلط .جدیدا مد شده از همه جاشون پارچه رو دور کردن 🤣

عزیزم میگم دمپایی رو فرشی هم پس با این حساب با جوراب شلواری ضایس دیگه نه. مثلا تونیک میپوشم با جوراب ...

با جوراب شلواری مشکی نه ضایع نیس روفرشی چون جوراب شلواری یه دسته تا بالا

اما من تو خوته با دمپایی روفرشی جوراب نمبپوشم