من میپوشم چون دوس ندارم پام دیده شه. اونایی که میپوشید بنظرتون زشته با جوراب بی کلاسه یانه
اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد
خب با جوراب زشت به نظر میاد..امابه نظر من ادم خودش باید دوست داشته باشه نه دیگران..نظر و دیددیگران اصلا مهم نیست وقتی خودت دوست داری... من خودم دوست ندارم چون به نظرم زشت میشه و زیباییش گرفته میشه اما دلیل نمیشه که به کسی امرو نهی یا مسخره کنم که اینجوری پوشیده
قشنگ نیست. ولی خواهشاً دیگه جوراب نخی سفید با صندل مشکی نپوشید، تناسب رنگشو رعایت کنید 🙂
کفش جلوبسته پاشنه دار یا کالجم با جوراب بده؟
اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه دیگه اونا بد نیست. فقط تناسب جورابو رعایت کنید. مثلاً کالجو با جوراب نخی همرنگ بپوشید، کفش پاشنه دارو با جوراب زنونهی رنگ پا یا اگر کفش مشکیه با جوراب مشکی
حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
معلومه صندل با پای پنبه ای با لاک زیباتره ولی دیدم با پاهای چروکیده وخشک و زرد و زار و کف پینه بسته هم پوشیدن و عین خیالشون نیست .پس شما هم دوست داری با جوراب بپوش و لذتشو ببر .😁
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.