2777
2789
عنوان

با این پسر چیکار کنم+ اسکرین

153 بازدید | 10 پست

با یه اقایی اشنا میشدیم برای ازدواج دو سه هفته در ارتباطیم چن بار رفتیم بیرون بنظر مشتاق میومد یا اینطور نشون میداد بعد شرایطی شد که بیشتر تماس و چت داشتیم ولی یهو یه هفته رابطه رو کامل قطع کرد بدون هیچ توضیحی 

منم خیلی ناراحت شدم ازین بابت که یهو رابطه رو بدون هیچ توضیحی تموم کرد اونم وقتی قبلش هیچ بحث و دلخوری نبود 

۷ ، ۸ روز هیچی نگفتم ولی با مشاور حرف زدم گف چون ازش خشم داری خشمتو سرکوب نکن باید خالیش کنی و بهش پیام بده و بگو که این کارش درست نبوده چتارو میزارم

بعد که پیام دادم شروع کرد زنگ زدن و پیام دادن من جواب ندادم اصرار کرد اخرش جواب دادم یکم صحبت کردیم گفت حالم خوب نبوده ولی حالم خوب نیست دوست ندارم با کسی حرف بزنم و ازین حرفا گفتم بنظرم قانع کننده نبود حرف گف واقعا میخوای تموم کنی گفتم از نظرم تموم شده هست دیگه بعد یه هفته بی خبری ولی توصیحاتش بیشتر بهانه بود و توجیه 

گف من بازم بهت پیام میدم الان عصبی و زود تصمیم نگیر

نمیدونم پیام میده یا نه اگه پیام داد چیکار کنم قطعی رد کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دیگه چ روانشناسی بوده رفتی پیشش😂😂😂خیلی مسخرس... عزیزم چرا انقدر خودتو سبک میکنی ...

کجای پیامم خودمو سبک کردم؟

چرا باید بخاطر رفتار اشتباه یه نفر دیگه حرص بخورم و اون فکنه من حالیم نیس

از همه حرفات خوشم اومد جز اسکرین خنده 

توی صحبت رسمی از هیچ اسکرینی استفاده نکن . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

کجای پیامم خودمو سبک کردم؟ چرا باید بخاطر رفتار اشتباه یه نفر دیگه حرص بخورم و اون فکنه من حالیم نی ...

تو پایامات ن ...اینکه گفتی رفتم میش روانشناس گفته بهش برو پیام بده...

کسی ک خبری ازش،نمیشه ینی نمیخواد ...الان شما گذاشتیش تو رو در بایسی روش نمیشه بگه نمیخام بهانه اورده

دقت کن میگه شب میومدم خونه وقت نمیشد زنگ بزنم

عزیزم کسی ک شمارو بخواد ۵ صبح اگه شده اسمس میده بهت 

بی خیالش ول کن

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
تو پایامات ن ...اینکه گفتی رفتم میش روانشناس گفته بهش برو پیام بده... کسی ک خبری ازش،نمیشه ینی نمیخ ...

من گفتم بهش رابطه تمومه دیگه قصدم نداشتم برگردم

ولی کسیکه بدون توضیح یه رابطه رو تموم میکنه و غیب میشه حقشه که خجالت بکشه 

من گفتم بهش رابطه تمومه دیگه قصدم نداشتم برگردم ولی کسیکه بدون توضیح یه رابطه رو تموم میکنه و غیب م ...

ن بابا خجالت کجا بود ب ی ورشم نیست 

تو با این کارت خودتو اوردی پایین ...

دیگه هرگز تکرار نکن ..تو هم عبوهتی داری واس خودت 

بزار بقیه بدونن که انقدر احمق نیستی که آویزون مانند باشی

این پسره فقط الان با خودش فکر میکنه میگه عه دختره چ پروعه ول کن نیس ...

هرگز پیگیر کسی کرفته نشو تا خودش بیاد

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠