2777
2789

کساییو دیدم که حاضرن برن یه کشور دیگه بدبختی بکشن، ظرف بشورن هر کاری کنن فقط مهاجرت کنن.

من کسیو‌ ملامت نمیکنم.

فقط میخام بدونم چرا؟ چی بهشون اضاف میشه بعد مهاجرت تو کشور غریب؟؟

چرا همینجا نه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهاجرت برای دخترا خیلی خوبه چون عملا اینجا چیزی براشون وجود نداره که بخوان وایسن اونجا عالی عالی نیست اما بهتر از اینجاست از هر نظر به هر حال اونجا هم چالشای خودشو داره اما بنظرم ارزششو داره

و البته اینجا قدر خیلی از استعداد ها دونسته نمیشه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

بعضیها چشم بسته از چاله تو چاه میفتن 

مهاجرت چندتا چیز مهم لازم داره پول خیلی زیاد تحصیلات زبان فول 

دوستم ۱۹ساله امریکاست پناهنده شده اما بسیار ناراضیه 

خیلی از فامیلا ترکیه رفتن به شدت پشیمونن 

بعضی چیزا از دور قشنگه

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

اتفاقا اگر منم مثل همه همکلاسی هام مهاجرت می کردم زندگیم صد درد تغییر می کرد. می تونستم تو بهترین دانشگاه یا مرکز تحقیقات درآمد عالی داشته باشم نه الان منتظر کارت ویپاد باشم و دعا کنم خدا کنه دستم برسه بتونم وام یک ملیونی بگیرم

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

به نظرم زندگی توی یه کشور غریب که شهروند درجه 1 هم محسوب نمیشی و کسی بهت توجه خاصی نداره بدون هیچ پشتیبانی و خرج و مخارج گرونتری که برات میوفته بدتر از زندگی تو اینجاست 

حقیقت اینه زندگی تو هرجایی معایبی داره، محاسنشم بدرد خود مردم اونجا میخوره 

🌧️🤍

اونایی که با شرایط خوب مهاجرت میکنن رو نمیگم.

ولی اونایی که ظرف میشورن یا کارای سطح پایین دیگه انجام میدن فقط واسه اینه که اونجا کسی نمیشناسه و عرورشون خرد نمیشه. یعنی اگه تو کشور خودمون یکم فضولی و زخم زبان و سرکوفت و دهن کجی رو کم کنیم همین کارا رو حاصرن بکنن.

یعنی طفلی ها فقط از جمع کذایی خودی فرار میکنن.

پسر همسایه مون تو لواش پزی شاطر بود. لیسانس داشت. اونقدررررررررررر مادرش رو چزوندن و خودش رو تحقیر کردن که رفت اونجا شاطر شد. الان عیدها میاد دیدن خانواده و همین بی لیاقتها قربون صدقه اش میرن و از خارج میپرسند و دهن شون باز میمونه. خاک بر سرشون. خوشم میاد که اونم وقتی میاد کسی رو ادم حساب نمیکنه..

یکم سرمون تو زندگی خودمون باشه همه جا گلستانه والا... 

حااا بریزید سرم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
به نظرم زندگی توی یه کشور غریب که شهروند درجه 1 هم محسوب نمیشی و کسی بهت توجه خاصی نداره بدون هیچ پش ...

وای چه کشفیاتی  

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

بعضیها چشم بسته از چاله تو چاه میفتن  مهاجرت چندتا چیز مهم لازم داره پول خیلی زیاد تحصیلات زبا ...

فامیل ما هم رفت.به دلایل اقتصادی نتونست دوام بیاره و برگشت.خیلی ام بلا و با جسارت بود.اما نتونست زندگی کنه.از اینجا پول دار رفت  وقتی برگشت نه

اینجا هر روز زندگیش عذابه خیلی سخته نمیخوام وارد مسائل بشم ولی حتما جز برنامه های ما هست

خواهرشوهرم و شوهرش هر دو پزشک متخصص بودن اینجا و همون مدت کوتاهی هم که کار کردن وضعیت مالی خوبی پیدا کرده بودن با کلی سختی رفتن کانادا اونجا مدرک تخصصشون هم قبول نکردن ولی اینقدر از زندگیشون راضین که حد نداره با این که اینجا موقعیت خوبی داشتن و اگه میموندن که دیگه خیلس بهتر میشدن

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده