2777
2789

قبل از هر چیری قضاوت رو بگذارید کنار 

کسانی که طلاق گرفتن یا قراره بگیرن سریع به خودتون نگیرید 

.

.

.

خانم معلمی دختر ۷ سالشو هر روز میبرده پارک اونجا دخترش با همسن خودش دوست میشه 

پدر و مادر دوستش طلاق گرفته بودن 

دختره اکثرا با پدرش میومد پارک 

بعضی اوقات مادربزرگش یعنی مادرِ مادرش میومده 

تو این بین با خانم معلم صحبت میکنن کم‌کم مناسبت های مختلف مثل تولد دخترش مادربزرگ و نوه میرن خونه خانم معلم 

اوایل هیچ اثری از مادر بچه نبوده فقط با مادربزرگش میومده 

تا اینکه مادربزرگ اعتماد خانم معلمو جلب میکنه به بهانه کار کردن تو خونشو مراقبت از دخترش به خونه خانم معلم راه پیدا میکنه ...

تو این مدت سر و کله دخترش (مادر بچه ) پیدا میشه ...

همسر خانم معلم کارمند بانک بوده زیر سایه ارث و میراثی که بهش رسیده بوده وضعش خوب بوده 

کم کم این خانم با همسر خانم معلم ارتباط میگیره تا اینکه یک روز خانم معلم متوجه میشه همسرش اون خانمو صیغه کرده 

تو خونه با همسرش جر و بحث میکنن با ناراحتی میخواسته وسایلشو جمع کنه بره خونه پدرش از پله که میخواسته بیاد پایین مادربزرگه از راه میرسه مانع میشه ک نره خودش از پله میفته پایین سرش میخوره لبه پله ۱۰ روز تو کما میمونه بعدش به هوش میاد 

الان اون خانم صیغه ای بارداره خانم معلمم درخواست  طلاق داده ...

خانم صیغه ای یکبار یک زندگی رو خراب کرده بود الانم زندگی اینارو خراب کرد و دوتا بچه آواره شدن

●●حواستون به دور و بری‌هاتون باشه ساده نباشید 

هرکسی مهربونی میکنه بهتون احترام میزاره صددرصد ادم موجهی نیست ●●

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

نفهمیدم چه پیچیده

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه دیگه به کسی نمیشه اعتماد کرد وبه همه بدبین شدم این بدبینی باعث میشه درکنار دیگران حال خوبی نداشته باشی ویا خودت نباشی

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
حس کردم زندگی خودتونه همجنسامون خیلی بدجنس شدن 

نه عزیزم تو دادگاه یک سری پرونده هامون هستن بعضی وقتا اینجا میزارم 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜