سلام من مسئول فنی یه اداره دولتی هستم،نماینده شهر بهم گفته چادر بپوش میخام رئیست کنم،من یه بچه ٨ماهه دارم که همینجوریم زیاد وقت ندارم بهش برسم،الان بخاطر پاس شیر روزی ٥ساعت سرکارم ،اگه رئیس بشم باید کلی وقت بزارم،هر روز جلسه با فرمانداری و ادارات مختلف از لحاظ درآمد زیاد فرقی نداره فقط اسم و رسمش و رانت بازیش خوبه شما باشید چکار میکنید؟؟
اره عزیزم قبول کن به فکر اینده خودت و بچت باش پرستار بگیر شیر خشک بده وقتهایی که نمیتونی شیر بدی اما این فرصت رو از دست نده هم سابقه کار واست حساب میشه هم ممکنه یه پول خوبی دستت بگیره واسه یرمایه گزاری فرزندت
الانم شرایط کاریم بد نیست مسئولیت دارم و علاوه بر اون نظام مهندسی هم دارم اگه بخام میتونم بیشتر کار کنم و درآمدمو بیشتر کنم اما خودم نمیخام میترسم از شوهرم و بچم غافل بشم
خوب خیلی عالیه اگه وضع مالیتون خوبه کارنکن اگرنه که رییس بودن خیلی خوبه درامدبالابچت بایدبذاری مهدیاپرستاریاخانوادت نگه دارن برای زندگیتم برنامه بریز هرجورخودت صلاح زندگیت میدونی
من نه کلا یه اعتقادی دارم تو کارای دولتی باید خیلی جیزرو ببینی هیچی نگی. من هیجوقت نمیتونم مسیولتش رو قبول کنم. چون اصلا به پاک بودن سیستم اعتقاد ندارم ا
اگر محیط کار سالم هست خب قبول کن. فوقش میری یک مدت تلاش میکنی و اگر نشد برمیگردی به موقعیت الانت. اگر میدونی محیط کار پر از پارتی بازی و سرپوش گذاشتن و خشک مقدس بازی درآوردن هست خودت رو درگیر نکن. بگذار سیاسیکاریها برای خودشون بمونه. در مورد چادر سر کردن هم نمیدونم!!! برای چی باید برای مدیریت شرط بگذارند؟ من بودم میگفتم همین جوری اگر قبولم میکنید پست رو قبول میکنم. ولی شاید شما بخواهی بی چون و چرا سر کنی.