من ۷ ماهه دوز ۱۵۰ میخورم یهو ۳ ۴ روزه سر خود کم کردم. کردم۱۰۰. ولی خیلییی حالم خراب شد دکترم گفت ب خاطر همینه...خیلی نگرانم گفت دوباره شروع کن ۱۵۰ بخور
منم میخوردم. من افسردگی داشتم بخاطر نازایی. وقتی باردار شدم چون عامل افسردگیم برطرف شده بود، قطع کردم. منم حالم بد شد، همش حس میکردم یه چیزی جلو صورتم جرقه میزنه ناخودآگاه سرمو میدادم عقب. ولی ۱هفته ای تحمل کردم خوب شد. شما زیر نظر دکتر استفاده یا قطع کنی، مشکلی پیش نمیاد
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آره. من ۵، ۶ سال پیش میخوردم، اول داروهای دیگه مثل ونلافاکسین، کلردیاز پوکساید هم همراهش بود. اونا رو کم کم دکتر قطع کرد چون من قصد بارداری داشتم. دیگه گفت آسنترا رو ادامه بده و برا بارداری هم ضرر نداره. منم فقط اوتو میخوردم و تحت نظر بودم که باردار شدم و اونم خودم قطع کردم
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم