2777
2789
عنوان

خانوما آسنترا کسی خورده؟

145 بازدید | 13 پست

من ۷ ماهه دوز ۱۵۰ میخورم یهو ۳ ۴ روزه سر خود کم کردم. کردم۱۰۰. ولی خیلییی حالم خراب شد دکترم گفت ب خاطر همینه...خیلی نگرانم گفت دوباره شروع کن ۱۵۰ بخور

منم میخوردم. من افسردگی داشتم بخاطر نازایی. وقتی باردار شدم چون عامل افسردگیم برطرف شده بود، قطع کردم. منم حالم بد شد، همش حس میکردم یه چیزی جلو صورتم جرقه میزنه ناخودآگاه سرمو میدادم عقب. ولی ۱هفته ای تحمل کردم خوب شد. شما زیر نظر دکتر استفاده یا قطع کنی، مشکلی پیش نمیاد

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از یک هفته قطع کردن درست شدی؟

آره حدودا. تحمل کردم درست شد.

چرا میخای قطع کنی؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
منم میخوردم. من افسردگی داشتم بخاطر نازایی. وقتی باردار شدم چون عامل افسردگیم برطرف شده بود، قطع کرد ...

دکتر آخه بهم گفت دوباره ۱۵۰ کن ..یهو کم و زیاد بشه مشکلی پیش نمیاد!

دکتر آخه بهم گفت دوباره ۱۵۰ کن ..یهو کم و زیاد بشه مشکلی پیش نمیاد!

شما به حرف دکتر عمل کن حتما

الان اوکی هستی؟

آره. من ۵، ۶ سال پیش میخوردم، اول داروهای دیگه مثل ونلافاکسین، کلردیاز پوکساید هم همراهش بود. اونا رو کم کم دکتر قطع کرد چون من قصد بارداری داشتم. دیگه گفت آسنترا رو ادامه بده و برا بارداری هم ضرر نداره. منم فقط اوتو میخوردم و تحت نظر بودم که باردار شدم و اونم خودم قطع کردم

ایشالا خوب شم البته عادت دارم از سال ۹۶ هی واسه خودم کم و زیاد کردم ولی این سری مثل اینکه دوزش زیاد ...

ان شاءالله خوب میشی عزیزم.

من بخاطر اضطراب رفتم دکتر ولی افسردگی هم داشتم اما خودم نمیدونستم، الان که حالم خوبه میفهمم اون موقع افسرده بودم

ان شاءالله خوب میشی عزیزم. من بخاطر اضطراب رفتم دکتر ولی افسردگی هم داشتم اما خودم نمیدونستم، الان ...

فکر نمیکردم با کم کردنش تو ۳ ۴ روز این شکلی شم مرگو دارم میبینم