2777
2789
عنوان

به مشاور مذهبی احتیاج دارم

205 بازدید | 8 پست

یا یک استاد اخلاق 

یک سری مشکلات دارم 

جدا از مشاور روانشناسی شدیدا به یک ادم قابل اعتماد با نفس حق احتیاج دارم 

اگر کسی رو میشناسید ممنون میشم معرفی کنید 

سلام مشکلتون راجب چیه ؟ بعضی جوابها تو اینترنت هست مثل سایت آیت الله جاودان

اگه چیزی گفتم میتونی روش فکر کنی خوب بود عمل کنی ، خوب نبود هم عمل نکنی ، اگه به نظرت خوب نبود وقتت رو با توهین کردن تلف نکن .
سلام مشکلتون راجب چیه ؟ بعضی جوابها تو اینترنت هست مثل سایت آیت الله جاودان

بیشتر مشکلاتی که با همسرم برام پیش اومده 

توی یک دوراهی عجیب هستم و سردرگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر مشکلاتی که با همسرم برام پیش اومده  توی یک دوراهی عجیب هستم و سردرگم

بعضی چیزا نیاز به استاد اخلاق خاصی نیاز نیست ، تو سایت علما یا کسایی مثل آقای عباسی ولدی گفته شده ،اگه خواستین تو خصوصی بگین

اگه چیزی گفتم میتونی روش فکر کنی خوب بود عمل کنی ، خوب نبود هم عمل نکنی ، اگه به نظرت خوب نبود وقتت رو با توهین کردن تلف نکن .
بعضی چیزا نیاز به استاد اخلاق خاصی نیاز نیست ، تو سایت علما یا کسایی مثل آقای عباسی ولدی گفته شده ،ا ...

نمیدونم 

خودمم نمیفهمم چیکار کنم 

فعلا نوبت مشاوره دارم برای روز یکشنبه 

ولی حضور یک مشاور معنوی حس میکنم خیلی به کمک میکنه توی این مسیر 

نمیدونم  خودمم نمیفهمم چیکار کنم  فعلا نوبت مشاوره دارم برای روز یکشنبه  ولی حضور ...

کتب علما رو بخونید ، سایت آقای جاودان رو ببینید ، حرفاشون رو توی کتابها و سایتشون گفتن ، البته مشاور مذهبی و کاربلد هم خوبه ، خودتون هم اهل توکل و توسل باشید ، یه کلاس همسرداری هم کانال تنها مسیر آرامش توی ایتا برگذار کرده ببینید خیلی جالبه https://eitaa.com/HamsardariTMA این کانال تجربیاتشونه

کتب علما رو بخونید ، سایت آقای جاودان رو ببینید ، حرفاشون رو توی کتابها و سایتشون گفتن ، البته مشاور ...

اره دیدم دوره تنها مسیر رو شرکت میکنند 

ممنونم از راهنماییتون 🙏