2777
2789

امروز رفتم دکتر نازایی آزمایش همسرمو نگا کرد گف ب هیچ وجه نمیتونی طبیعی باردار بشی باید ivfکنیم عکس آزمایش همسرمو میزارم نظر بدید ب هیچ وجه نمیشه طبیعی باردار بشم؟ 

برای مامان شدنم دعا کنید

دکتر گفته نمیتونی ، اومدی اینجا حرف صغری خانم ، اشرف خانومو گوش کنی ؟ 😒🙄

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه رو زخممون نمک نپاشی می‌تونستی ی نظر خوب بدی 

بگم آره دکتر چرند میگه ؟ چرا نمیخوای قبول کنی ؟ از الان شروع کنی آزمایشا و کارای اولیه رو انجام بدی دو ماه دیگه بارداری بچه اتم یه مرداد ماهی مغرور میشه 

وقتو بیخود هدر نده حالا خوددانی

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

عزیزم آزمایشو تو مراکز ناباروری دادین؟ازمایشگاه معمولی بدرد نمیخوره باید بری مراکز ناباروری بعد ببری متخصص اورولوژی اگه قابل درمان باشه دارو میده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
عزیزم آزمایشو تو مراکز ناباروری دادین؟ازمایشگاه معمولی بدرد نمیخوره باید بری مراکز ناباروری بعد ببری ...

عزیزم همسرم واریکوسل داشت عمل کردن الان هشت ماهه از عمل میگذره اسپرمش یک میلیون هس امروز رفتم دکتر نازایی آزمایش همسرمو نگا کرد گف فقط ای و آف هس میگم یعنی احتمال نداره زیاد بشه

برای مامان شدنم دعا کنید
عزیزم همسرم واریکوسل داشت عمل کردن الان هشت ماهه از عمل میگذره اسپرمش یک میلیون هس امروز رفتم دکتر ن ...

چرا اگه دارو بخوره احتمالش هست که بهتر شه

طب سنتیو امتحان کن یا داروهای مخصوص تقویت اسپرم عالی مصرف کنه

داروهای گیاهی مثل کاسنیو خرنوب بخوره

بعد استرسو الکلو سیگار تاثیر داره لباس تنگ نپوشه ورزش کنه اصلاح سبک کنید ایشالا نتیجه بگیرین

در نهایت اگرنشد آی وی اف کنید

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️