2777
2789
عنوان

خیلی حسودیم‌میشه

234 بازدید | 7 پست

به اونایی که خیلی راحت میمیرن تو سن کم سکته میکنن 

من هیچیم‌ نمیشه 

شرایط نونمون الان انقدر بد که نمیتونم اینجا بگم 

ی تیکش اینه که عموم معتاد و الان هر کاری که فکرشو کنین تو خونه میکنه هرررر کاری از زن اوردن گرفته تاااااا٫……

.هر لحظه استرس دارم زنگ زدم عموم‌ کمکمون‌کنه نکرد

عمه هام‌ اومدن نشد

منم بجز مامانبزرگم کسیو ندارم نه پدر نه نادر با مامانبزرگم همو بغل کردیم یگوشه خوابیدیم 

هیچ کس به دادمون نمیرسه

صدای نفسای مامانبزرگمو میشمارم که از غصه چیزیش نشه

کاش بمیرم کاش راحت بشم سربار مامانبزرگمم هستم 

نگین شکایت و پلیس اونم نمیتونیم میترسیم 

من از ترس شبا کابوس میبینم با مامانی نوبتی میخوابیم ی چند ساعت من میخوابم بیدار میشم مامان میخوابه 

مامانی بیمار سرطانیه😭

کاش ی روهی بود میمردم بخدا خیلیا راحت میشدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوست نادیده ،تو صحبت هات متوجه سدم گفتی سربار مامان بزرگتی ،اول اینکه شما فرزند  دختر/پسر شون هستی 

و خیلی عزیز تر هم هستی ،و اینکه به جای ارزوی مردن ،که خدایی نکرده ،اگه از شپا یه تار مو کم بشه مادربرزگتون ممکنه ناراحت بشه ،حداقل کار کوچیک رو برای بهتر کردن زندگیتون انجام بدید 

سلام دوست نادیده ،تو صحبت هات متوجه سدم گفتی سربار مامان بزرگتی ،اول اینکه شما فرزند  دختر/پسر ...

شما بگین من چیکار کنم من شاغلم میگم مامانی ول کن این خونه رو بیا بریم یجا کوچیک اجاره کنم بمونیم نمیاد 

میگم بگو بندازنش بیرون به هرکی میگیم میاد حرف میزنه باهاش اونم میگه نه همچین چیزی نیست میرن

بعدشم میگن منتظر باشین بلاخره میان میگیرن 

من از پلیس وحشت دارم از بچگی فوبیا دارم حتی گواهی نامه نمیتونم بگیرم انقدر میترسم 

انقدر گریه میکنم هیچ کس صدامو‌ نمیشنوه 

زنگ بابام زدم گفت بهم رنگ نزن زنم میفهمه

شما بگین من چیکار کنم من شاغلم میگم مامانی ول کن این خونه رو بیا بریم یجا کوچیک اجاره کنم بمونیم نمی ...

کسی هست که عموتون بهش احترام بزاره؟ به اون بگید

نظر شخصیم اینه که بهترع ایشون رو اصلاح کنید ،امااگه موفق نشدید ابتدا به مشاور مراجعه کنید،اگر هم اهریت راه پلیس بود سفر چند روزه ای برای خودتون ترتیب بدید و از کسی بخواید تا زنگ بزنه،البته باز هم اصلاح کردن فرد بهتره