2777
2789
عنوان

ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 60 پست
اجازه هست کپی‌کنم امضاتو

بله عزیزم❤

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل محرم تاپیک‌زدم دوس داشتی ببین  علت اینکه منو نخواست.. البته من‌اینجوری حدس میزنم

حتما میبینم 

میگم عزیزم خیلی سخته 

کاش که منم واقعا فراموشش کرده باشم و یجوری نشم دوباره ازدواج کرد دگرگون بشم

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
حتما میبینم  میگم عزیزم خیلی سخته  کاش که منم واقعا فراموشش کرده باشم و یجوری نشم دوباره ...

چی‌بگم والا 

فقط اینو فهمیدم هیچکار خدا بی حکمت نیست

من خیلی سعی کردم ازدواج کنم اما نشد الان میگم اگه ازدواج کرده بودم و از این خبر بهم میریختم شاید رو زندگیم اثر میذاشت

اما الان دیگه نیست با خیال راحت ازدواج میکنم 

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
چی‌بگم والا  فقط اینو فهمیدم هیچکار خدا بی حکمت نیست من خیلی سعی کردم ازدواج کنم اما نشد الان ...

خب خداروشکر 

چند سالته عزیزم؟

میرم‌ کم‌کم ۲۸ اخرای سال

پس کاملا شما عاقل هستی ❤

بنظرم جدی به موردای ازدواجت فکر کن و اینکه دیگه از این به بعد خیالت راحت شده و راحت میتونی تصمیم بگیری