2821
2789

خوشحالی؟ 

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم چرا پدرت نیومد؟

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

مبارک باشه عزیزم ولی چرا پدر و مادرتو ول کردی؟به نظرم کسی دلسدز تر از پدر مادر نیست من ۴ ساله رو یکی کراشم ولی میدونم پدر مادرم قبولش ندارن صد در صد خیلی دارم با خودم کنار میام که فراموشش کنم

خدایا شکرت✨Army 💞blink

ایستگامون رو گرفتی

عروسی تو اربعین؟

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
توی تاپیک قبلیم کامل توضیح دادم قشنگم😘❤️

پس درست حدس زدم 

شما بچه طلاقین 

من مجردم و شرایطم مثل شماست 

پدرم با مادرم لج هست و احتمالا عقدم نیاد  یه روز 

کلا از ازدواج ترس دارم اینکه طرف مقابل نیاد تو این آشوب سو استفاده کنه🤦‍♀️

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
عزیزم چقدر امضات حرف دل منع میتونی بگی چطوری فراموشش کردی؟  میتونم امضات رو کپی کنم ؟

کپی کن عزیزم 

سعی کن عکساشو پاک کنی 

جایی که هست نری 

و اینکه قبول کنی هیچ جایی تو قلبش نداری و بهش نمیرسی 

تا فکرش میاد تو ذهنت به خودت بگو اون مال من نیست 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز