2777
2789
عنوان

ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 60 پست
مبارک باشه عزیزم ولی چرا پدر و مادرتو ول کردی؟به نظرم کسی دلسدز تر از پدر مادر نیست من ۴ ساله رو یکی ...

با مادرم سر یه موضوع خیلی کوچیکی قهر کرده بودیم و برای اینکه آروم بشه دوماه اومدم خونه مادربزرگم اما برگشتم و مادر پدرم از قبل قضیه رو می‌دونستن گفتن الان عقد هم بشیم یا بعد اربعین که دیگه قرار شد پس پریروز عقد شدیم و دیروز جشن گرفتیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کپی کن عزیزم  سعی کن عکساشو پاک کنی  جایی که هست نری  و اینکه قبول کنی هیچ جایی تو ...

مرسییی عزیزم دو روزه با خودم کار میکنم خیلی بهتر شدم باورت میشه عکسی ازش ندارم فقط میبینمش نه اسمشو میدونم نه فامیلش رو

خدایا شکرت✨Army 💞blink
مرسییی عزیزم دو روزه با خودم کار میکنم خیلی بهتر شدم باورت میشه عکسی ازش ندارم فقط میبینمش نه اسمشو ...

جلو این ماجرا رو بگیر 

ببین آسیبی که ماها دیدیم کسی که تو رابطه بوده ندیده🤦‍♀️

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
امضات💔 منم ۱۱ سال عاشق بودم ازدواج کرد ۲ ماهه🫂

فراموشش کردی؟

من از ترس اینکه زن بگیره زودتر فراموشش کردم🤦‍♀️

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
فراموشش کردی؟ من از ترس اینکه زن بگیره زودتر فراموشش کردم🤦‍♀️

فکر میکردم فراموش شده جون وقتی میدیدمش دیگه حسی نداشتم اما خبر ازدواجش ناگهانی مثل زلزله منو ریخت بهم 

اصلا فکرشو نمیکردم ..

خیلی گریه کردم خیلی خیلی تازه فهمیدم هنوز دوسش داشتم فقط داشتم‌خودمو گول میزدم

ما رابطه نداشتیم فقط بهش اعتراف کردم‌پسم زد همون اوایل 

چون آشنا بودیم از ترس آبروم دیگه تلاشی نکردم

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫