2777
2789
عنوان

ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 60 پست
بهش گفتی دوسش داری؟ خبر داره؟

نه نگفتم 

من به مادرش خیلی نزدیک بودم 

اما فرق خانوادگیمون خیلی زیاد بود و من عملا شانسی نداشتم در برابرش 

سعی کردم غرورم رو حفظ کنم 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پس کاملا شما عاقل هستی ❤ بنظرم جدی به موردای ازدواجت فکر کن و اینکه دیگه از این به بعد خیالت راحت ش ...

درسته 

ولی دیگه کم پیش میاد کسی ب دلم بشینه همین داره اذیتم میکنه

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
درسته  ولی دیگه کم پیش میاد کسی ب دلم بشینه همین داره اذیتم میکنه

چرا عزیزم معیارات چجوریه مگه؟

میدونم سخته کسی رو برای یه عمر انتخاب کردن 

اما یه جاهایی باید دکمه منطق رو روشن کرد 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
نه نگفتم  من به مادرش خیلی نزدیک بودم  اما فرق خانوادگیمون خیلی زیاد بود و من عملا شانسی ...

آخی عزیزم 

مطمئن باش اگه خدا بخواد میشه 

دختر عمه منم مثل بود اما یهو اونا خودشون خواستگاری کردن 

چرا عزیزم معیارات چجوریه مگه؟ میدونم سخته کسی رو برای یه عمر انتخاب کردن  اما یه جاهایی باید ...

نمیدونم تاپیک خواستگارم دیدی یا نه؟‌ مال چندروز پیش 

تاپای نامزدی رفتم اما به پسره گفتم رک و پوست کنده که حسی تو دلم‌پیش نیومده 😔اونم‌منطقی برخورد کرد گفت تموم کنیم اذیت نشی

معیارهای سختی ندارم اما دلم دیگه مثل قبل نمیلرزه😔

آخی عزیزم  مطمئن باش اگه خدا بخواد میشه  دختر عمه منم مثل بود اما یهو اونا خودشون خواستگ ...

قربونت عزیزم 

اما دیگه واقعا الان اگه بشه هم دوستش ندارم 

راستش همش احساس ضعف میکنم در برابر امثال اونا

قربونت عزیزم  اما دیگه واقعا الان اگه بشه هم دوستش ندارم  راستش همش احساس ضعف میکنم در ب ...

مگه چطورین؟ 

منم بخاطر اختلافایی ک داشتیم سعی کردم بیخیال شم این ۱۱ سال ، اون وضع مالی خوب خانوادش مانتویی و خوش پوش پسره اهل نماز و...‌نیست دیگه.

من چهرم قشنگه اما حجاب دارم و وضع مالیمون مث اونا نیست و مذهبی هستیم حدودا 

الان زنش بی حجابه شنیدم دوست بودن قلبم خیلی شکست

همه میگن حیف تو ولی....😔

ولی پشت سرشون همه میگن این دوتا خانواده اصلا بهم نمیان ، و واقعا هم همینطوره

نمیدونم تاپیک خواستگارم دیدی یا نه؟‌ مال چندروز پیش  تاپای نامزدی رفتم اما به پسره گفتم رک و پ ...

کاملا درکت میکنم 

نمیگم کمبود شوهره اما موقعیت خوب ممکنه چند بار تکرار نشه 

و اینو بدون اگه اون پسر واقعا عاشقت بود اینقدر بهت محبت میکرد که جذبش میشدی 

کلا دوارم زندگی بالاتره که مرد بیشتر زن رو بخواد 

میبینی که بیشتر زندگیایی که خراب میشه مرد نخواسته اون زندگیو

کاملا درکت میکنم  نمیگم کمبود شوهره اما موقعیت خوب ممکنه چند بار تکرار نشه  و اینو بدون ...

چی بگم والا 

اره شاید واقعا اونم زیاد عاشق نبوده چون جلسه آخر که بهش گفتم چندروز بعد پیام داد و تموم کرد 

البته من استخاره هم اعتقاد دارم استخارم بد اومد

مگه چطورین؟  منم بخاطر اختلافایی ک داشتیم سعی کردم بیخیال شم این ۱۱ سال ، اون وضع مالی خوب خان ...

اختلاف طبقاتی زیاد بود 

ما بدبخت نیستیم اما هرگز به اونا نمیرسیم 

فکر کن پسره خارج هستش و کشورای اروپایی رو چرخیدن قشنگ 

بعد از طرفی من بچه طلاقم و حس میکنم هضم این قضیه واسشون سخت باشه مخصوصا اینکه من پدرم با مادرم لجه و احتمالا سر عقدم نیاد 

هی 

چی بگم والا  اره شاید واقعا اونم زیاد عاشق نبوده چون جلسه آخر که بهش گفتم چندروز بعد پیام داد ...

از این به بعد جدی تصمیاتت رو بگیر عزیزم 

اختلاف طبقاتی زیاد بود  ما بدبخت نیستیم اما هرگز به اونا نمیرسیم  فکر کن پسره خارج هستش ...

چی بگم والا

فقط اینو میدونم هیچی بی حکمت نیست 

شاید اون پسر فقط ظاهرش خوبه و جذبت کرده‌ شاید باطنی واقعا نتونه خوشبختت کنه 

توروخدا نذار مث من علاقت طولانی شه 

من بخدا باورت میشه موهام سفید شده از بس این سالها تو خودم ریختم ؟ هردفعه قلبم درد میاد؟ ۲ ماهه زن گرفته و من داغون شدم این دوماه  

تو این دوماه از خونه بیرون نرفتم که یه موقع در مغازش نبینمش یا با زنش دلم هری بریزه چون میدونست دوسش دارم😔فقط با ماشین سریع میرم از یه راه دیگه 

چی بگم والا فقط اینو میدونم هیچی بی حکمت نیست  شاید اون پسر فقط ظاهرش خوبه و جذبت کرده‌ شاید ...

ازت خواهش میکنم دیگه حست رو پایان بده بهش 

عزیزم ما آدما محکومیم به ادامه دادن و تلاش واسه اینکه یه زندگی خوب بسازیم 

همینکه حمایت خانواده رو داری یعنی خیلی اوضاعت بهتر از منه پس سعی کن فراموشش کنی 

تو لایق اینی که یه نفر که دوستت داره باهات ازدواج کنه 

الان اون باهات ازدواج میکرد بعد میگف از اول مد نظرم نبودی و خیانت میکرد خوب بودد؟؟

من همیجوری خودمو قانع کردم