2777
2789
عنوان

حرفای شوهرم به همکارش

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 41 پست

بهش فرصت بده

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

ببین تو یه کصخلی و احمق تمام عیار وقتی بار اول طلاق نگرفتی 

الانم زود طلاق بگیر نگیری خودتم ازش بدتری یعنی چی بخشیدیش طلاق بخشیدن نداره هرکی هم گفت ببخش بدون یه کونیه خیانتکاره وسسلام هرکی از خیانکارا دفاع کردو پیششون موند خودش هزار برابر بدتروقتی میتونی بری یاعلی جای موندن نداره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی بگم مرد اینجوری دیدم  به هیچ کس رحم نمیکنه هیزه و مدام خانماست کلا تنوع طلبه ببخش ...

اینارم بهش گفتم گفت نه بخدا من اینطور نیستم ولی گول خوردم شیطون وسوسم کرد واین حرفارو زدم وخطایی نکردم فقط  حرف بوده و همش افتاده به غلط کردن ولی حال دلم خرابه😔

تا کی می خوای چکش کنی؟

دفعه بعد میره گوشی دوم میخره

کاش قبل از اینکه اسم حق طلاق میاوردی یا حتی دعوای آخر رو شروع می کردی با چرب زبونی ماشینو به نامت میکردی یه سری چیزا ازش میگرفتی .. اینطوری بهتر راضی میشد

فرصت دوباره ینی فرصت دوباره دادن به خیانت هاش....

هربار که از بودنت مطمئن میشه باز این کار رو تکرار میکنه....

نمیدونم شاید براش یجوری مث یه مرض عادت شده....

اما به هر حال من به شخصه اگه خودم بودم همون بار اول جدا میشدم

چون خونه ای که روی بی اعتمادی ساخته بشه یه روزی بلاخره فرو میریزه......

وقتی اعتماد نباشه اون زندگی ادامه دادنش ارزش نداره‌‌‌‌....

اما بنظرم اینجا دنبال راهکار نباش بگرد دنبال یه مشاور درست حسابی اگه میخوای زندگیتو با حرفای نی نی سایتی ها از بین نبری

💔

چیزی که مشخصه اینکه همسرت معتاد به این کار هست و خب هزار بارم بگه ببخشید ولی وقتی تو نباشی ممکنه در حداقل حرف زدن و مزه پرونی اینکارو بکنه شک نکن

دیگه خودت باید تصمیم بگیری چون تغییر دادن همچین ادمی کار سختیه یا باید کنار بیای و قبول کنی یا ....

ولی حتما خونه یا ماشینی رو به نام خودت بزن اگه قصد طلاقم داری 

اینارم بهش گفتم گفت نه بخدا من اینطور نیستم ولی گول خوردم شیطون وسوسم کرد واین حرفارو زدم وخطایی نکر ...

نمیخوام حالتو خراب کنم

من اولش قصد ازدواج با کسی رو داشتم اینجوری بود عاشقش بودم بخاطر اینکاراش ولش کردم 

دوبارم طلاق گرفت

خیلی پررو بود میگفت من میگم تو نباید ناراحت بشی

خلاصه حواست بهش باشه 

اینارم بهش گفتم گفت نه بخدا من اینطور نیستم ولی گول خوردم شیطون وسوسم کرد واین حرفارو زدم وخطایی نکر ...

حال دلت به ک..و..ن خر وسایلتو جمع کن انقد کارشو خوب جلوه نده خیانت خیانت

خاک بر سر هرکسی باهاش کنار بیاد متنفرم از خیانتکارا وو کسایی که دوروورشونن

ببین فقط میتونم بهت بگم وقتی چندبار بهت قول داده که دیگه تکرار نکنه و هر بار زده زیر قولش یعنی بازم این کار رو تکرار میکنه.اگه هم خواستی بمونی خر نشو یا مهریتو بگیر یا بهش بگو ماشینو به نامت کنه 

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
حرفای اینجا دودلم کرد واس فرصت دادن...

چی میگی تو بقرآن دیوانه ای باورم نمیشه دختر داری دستی دستی اجازه میدی و فرصت میدی تا یکی با تفنگی که چندین بار بهت شلیک کرده دوباره شلیک کنه😐😑😑😑😑😑😑😑

ببین فقط میتونم بهت بگم وقتی چندبار بهت قول داده که دیگه تکرار نکنه و هر بار زده زیر قولش یعنی بازم ...

ماشینو نمیده چون میترسه ولش کن و ماشینشم بره مهریمم هروقت خواستم طلاق بگیرم میزارم اجرا الان چیزی نداره ک بخواد بهم بده