2777
2789
عنوان

حرفای شوهرم به همکارش

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 41 پست

دقیقا شرایط منم مثل شماست

البته شوهرم بارهااا خیانت کرده و حق طلاقم ازش گرفتم و بازم خیانت دیدم اما بخاطر بچه ها موندم

شوهر منم مرد بدی نیست، پدر خوبیه برای بچه هام

میگم چرا اینکارارو میکنی میگه مریضم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفای اینجا دودلم کرد واس فرصت دادن...

یه وقت فکر نکنی از این طلاق بگیری با یه نفر دیگه ازدواج میکنی که بهت خیانت نمیکنه اینو بدون شاید یه نفر بهتر از شوهرت پیدا کنی ولی اونم بهت خیانت میکنه کلا همه مردا در اولین فرصت خیانت میکنن و تکرارشم میکنن. هرکسی با حرف من مخالفه یا خودش رو گول میزنه یا هنوز دست شوهرش رو نشده.

دقیقا شرایط منم مثل شماست البته شوهرم بارهااا خیانت کرده و حق طلاقم ازش گرفتم و بازم خیانت دیدم اما ...

خیلی سخته خیلییی نمیدونم میگم شاید ایندفعه بهش فرصت دادم آدم شد ولی واسه اخررررین بار

قراره بریم مشاوره

یه وقت فکر نکنی از این طلاق بگیری با یه نفر دیگه ازدواج میکنی که بهت خیانت نمیکنه اینو بدون شاید یه ...

بحث این نیست فکرم بچمه سختمه زندگی بدون بچه چون بعد طلاق شایدنتونم بیارمش پیش خودم از طرفی میبینم ایندفعه شوهرم افتاده به غلط کردن وگریه میگم شاید آدم شده همش میگف تازه به خودم اومدم 

و قراره ببرمش مشاور نمیدونم دیگه حالم داغونه از درون😔

حرفای اینجا دودلم کرد واس فرصت دادن...

ببین هیچ کدوم اینا جات نیستن

تو همسرت خودت بهتر میشناسی بعدش چی میشه ببخشی یا نبخشی ببین اصلا ادم رفتن هستی؟

اگه میدونی واقعا میخوای بری یکبارم چیزی نیست حداقل وجدانت ارومه تا تهش رفتی ادم نبوده

ولی اگه فرصت میدی کمکشم بکن مشاور برید ریشه ایی حل کنید اگه درست شد خوبه نشد تصمیم نهایی بگیر

اینارم بهش گفتم گفت نه بخدا من اینطور نیستم ولی گول خوردم شیطون وسوسم کرد واین حرفارو زدم وخطایی نکر ...

ببخشید بنظرم زیادی حساسی بخاطرکارش حرفی زده، وای خودتوالکی بدبخت نکن بچت گناه داره حتمامشاوره خوبی دوتاتون بروید

ببخشید بنظرم زیادی حساسی بخاطرکارش حرفی زده، وای خودتوالکی بدبخت نکن بچت گناه داره حتمامشاوره خوبی د ...

اخه حساس؟حرفای که زده خدایی یطوری نبودن؟؟

درمورد لب طرف نظرمیده چطور حساس نباشم؟😔

یامثلا اخر تماسش خواسته تلفن وقطع کنه گفته خب دوست دارم ولی طرف نشنیده یعنی درمرحله قطع تماس بوده بهشم گفتم گفت بخدا همینطوری از سر فضولی

شوهرم اینطور نبود😔از پارسال هی دارم ازش مواردمیبینم حس میکنم محیط کارش خوب نیست ویزیتوره😓

اخه حساس؟حرفای که زده خدایی یطوری نبودن؟؟ درمورد لب طرف نظرمیده چطور حساس نباشم؟😔 یامثلا اخر تماس ...

ولی من حس میکنم زیادی حساس شدی خوب اگ کاردیگ ایی بلده کارشوعوص کن

ولی من حس میکنم زیادی حساس شدی خوب اگ کاردیگ ایی بلده کارشوعوص کن

کافیه یه نگاه ب نظرات اینجا بندازی تاببینی چطور شوهرمو تنوع طلب و ادم بده جلوه دادن که من چندشم میشه دیگ نگاه شوهرم کنم هرچند از حرصم همش از عصر تاحالا دارم تیکه میپرونم بهش و میگم منم خیانت میکنم منم دوس پسر دارم وفلان وحال اونم بد کردم خیلی 

کافیه یه نگاه ب نظرات اینجا بندازی تاببینی چطور شوهرمو تنوع طلب و ادم بده جلوه دادن که من چندشم میشه ...

بببین خاهرم بخاطرخداهم ک شده اینکارونکن خودتومریص نکن بگردمشاورخوب پیداکن، اینجاهمه نی نی سایتیا برعلیه مردهاحرف میزنن من خانم هستم ولی میبینم همش ضدمردهستن،

بهش گفتم مهریمو میندازم درقبالش حق طلاق بده (البته میخواستم امتحانش کنم وعمرا مهریمو بندازم)شدید مخا ...

عزیزم برنامه ضبط صدارو چجوری زدی من هر چی میرنم کار نمیکنه ضبط میکنه ولی صداش در نمیاد