2777
2789
عنوان

حرفای شوهرم به همکارش

781 بازدید | 41 پست

من وشوهرم ازدواجمون عشقی بود البته اون بیشترمنو میخواست وپاشنه در خونه اقامو کند تاقبول کردن

خلاصه بهم رسیدیم مثل بقیه زن وشوهرا روزای خوب و بد داشتیم نمیگم زندگیم بده

شوهرم خوبه خوبیای زیادی داره

چیزی واسمون کم نذاشته

خلاصه باردارشدم وبچم پسره توهمون زمان متوجه خیانتش شدم ورفتم قهر وباکلی تعهد وغیره منوبرگردوند و من چون بارداربودم کشش ندادم برگشتم

خلاصه چندبار دیگه خیانتش تکرار کرد و تامرز طلاق هم رسیدم امابخاطر بچم برگشتم چون طاقت دوریشو نداشتم

حالامدتیه خوبه اما یهوزد به سرم که ضبط تماس توگوشیش نصب کنم

شوهرم ویزیتوره)

خلاصه یهو دیدم توحرفاش به یکی از فروشنده های افق ک خانمه مزه پرونده مثلا گفته سلام لب خوشکله و بعدشروع کردن درمورد سفارشات فروشگاه صحبت کردن و وسط مکالمه مثلا بهش گفته چشم عسیسم یااینکه اخرمکالمه بهش گفته اگ اومدم لباتو بازنکن اذیت میشم و خلاصه این بین هم هی شوهرم به طرف میگف خب کارنداری یعنی میخواسته قطع کنه و اهل کش دادن مکالمه نبوده ولی مزه پرونده

به یه فروشنده دیگه هم ک خانمه باز تماس گرفته تقریبا بااحترام صحبت کردن ولی اخر مکالمه ب طرف گفته خب خدافظ و میخواسته قطع کنه یهو شوهرم گفته خب دوست دارم دیگه

(یعنی از طرف خدافظی کرده ولی هنوز گوشی قطع نشده بود شایدم طرف نشنیده )

خلاصه دیگه مورد خیانتی ندیدم فقط این مزه پرونیاش به اینا منو دیونه کرد اونم ازدیشب تاامروز افتاده به التماس ک غلط کردم گفتم مگه من چندبار ببخشم؟گفت درست میگی حق باته من خریت کردم ولی بخدا بار آخرمه اگه دفعه دیگه تکرار شد بدون اینکه بهم بگی خودت ماشین بگیر و برو وآبرومو ببر ولی ایندفعه رو بخاطر بچمون منو ببخش (چون دفعه قبل ۲ماه رفتم قهر وبچم آسیب دید)اونم همش میگف دیدی دفعه قبل بچه چطور داغون شد ایندفعه و رحم کن وبمون 

منم بهش گفتم باشه حق طلاق بده میمونم شدید مخالفت کرد گفت تابهت حق طلاق و بدم توطلاق میگیری ومن تاپای دار برمم طلاقت نمیدم

(منم تودلم گفتم بزار امتحانش کنم ببینم حق طلاق ندادنش ترس از مهریس یانه واقعا زندگیشو میخواد چون مهریم بالاس)

بهش گفتم مهریمو میندازم درقبالش حق طلاق بود شدید مخالفت کرد گفت اصلا من اینکارو نمیکنم مهریتو بزار سرجاش من حق طلاق نمیدم 

بهش گفتم مهریمو میندازم درقبالش حق طلاق بده (البته میخواستم امتحانش کنم وعمرا مهریمو بندازم)شدید مخالفت کرد گفت اصلا من اینکارو نمیکنم مهریتو بزار سرجاش من حق طلاق نمیدم چون نمیخوام ازم جداشی من زندگیمو میخوام ولی شیطون گولم زده فقط با حرف خطا کردم وگوه خوردم

گفتم خب ماشینت وبه نامم کن(فقط ماشین داره)گفت ماشین واسه خودته گفتم نه بنامم کن منو پیچوند ولی اینجاشو فهمیدم ک میترسید ماشینو بنامم کنه و بعد ولش کنم وماشینو ببرم چون حس کرده موندنی نیستم ودنبال طلاقم

خلاصه منم گفتم باشه پس من وسایلمو جمع میکنم خودم میرم دنبال کارای طلاق بازم جلومو گرفت ودیگه از کل کل کردن باهاش خسته شدم

گفت میخوای بری فک کردی مشکل حل میشه؟گفتم اره طلاق بگیرم مشکل حل میشه گفت من توزندان بندازی هرکاری کنی طلاقت نمیدم زندگیمونو خراب نکن نزار آبروی زندگیمون بره ایندفعه رو بهم فرصت بده من به خودم اومدم فهمیدم کارم خطاس بهم فرصت بده زندگیمونو میسازم

خلاصه منم رفتم تواتاق درو بستم اعصاب شنیدن حرفاشو نداشتم اما خیلی دو دلم که چکارکنم اینکه بمونم واسه اخرین باربهش فرصت بدم وبهش بگم بایدبیای بریم مشاور

یااینکه تمومش کنم؟یکم بخاطر پسرم دودلم چون بعد طلاق شاید نتونم بیارمش پیش خودم

شوهرم پدرخوبیه ادم خوبیه نمیگم بده 

ولی این کاراش منو داغون کرده 

نمیدونم چه تصمیمی درسته😔

غروبم نشست گریه کرد گفت من خیلی احمقم نمیدونم چرا اینکارو میکنم من خیلی اذیتت کردم وجدانم درد گرفته و همه حق و بهت میدم منو ببخش واخرین فرصتو بهم بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حال کامل خوندن نداشتم فقط بگم ویزیتورا بازاریابا از بس مجبورن لا.. بزنن عادت میشه واسشون البته همشون نه ها یه بخشی جو سالمی نداره این شغل کلا

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

مردا هیچیو برای خودشون بد نمیدونن حالا کافیه خانما این کارو بکنن همون بار اول طلاق. نمیدونم چرا نمیتونن مثل آدم زندگی کنن سالم حالا منظورم همسر شما نیست کلا زیاد دیدم 

حالم از طرز صحبتش با اون خانوم به هم خورد😷😖

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

این ادم هوله یعنی هزار سالم بگذره هوله

اگه واقعا قصدت رفتنه باید اروم بری قبل اینکه ماشسنشو بزنه به اسم یکی دیگه یا با حرف تورو قانع کنه بمونی

اگر هم موندی دیگه نباید چکش کنی چون این ادم ذاتش هوله

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

ببين خيانت تنها چيزيه كه هيچ توجيحي نداره 

ايشون چندبار اينكار تكرار كرده هربار قول داده و باز زيرش زده

عقل ميگه بازم تكرار ميكنه 

اگه خواستي بموني فقط مشاوره كاربلد برو و ببين ايشون در قبال موندن شما چه تضميني ميده و آيا مشاور اين تغيير حس ميكنه يا فقط زبوني هست؟؟