2777
2789
عنوان

حامله ام😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8956 بازدید | 237 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اسی از الان پیج بزن بلاگری رو شروع کن پولدارمیشی

راست میگی فکر خوبیه😀

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چه با نمکن🌹

من بعد دیدن اینا ، آرزو کردم بعد ها به منم سه قلو دختر بده 😍😂 

اکیپ ۴ نفره با دخترام ، بریم عشق و حال 😅

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
قوربونت برم عزیزم توکل کردم به خدا

خدا یارت باشه مامان جوون و پرانرژی و قوی💪

من خودم دوقلو ۹ ساله دارم و الان باردارم.

حقیقتا اگه ۳ تا با هم بودن الان راحت تر بودم😁

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
خط اولت یعنی چی ؟

دولت گفته بود ب اونا ک بچه سه قلو دارن زمین میده .

اشنا ما رفته البته با ۴ بچه ... بماند دهنش اسفالت شد و زمینش جای داغونیه ...

بعد رفته زمین بسازه . گفتن جواز ۵۰۰ میلیون 😁

من نمیدونم درکی از اینا ندارم فقط ۱۵ سالمه ولی خواهرم فهمید سه قلو حاملست سریع سقط کرد  چون بچه ...

برو توی گوگل بزن کلیپ سقط جنین.یه کلیپ هست که مثلا بچه توی شکم مادرش همه چی رو حس میکنه وصحبت میکنه ومادرش اون رو نمیخواد.کلیپ رو درست کردن.وقتی ببینی زار میزنی.

من بعد دیدن اینا ، آرزو کردم بعد ها به منم سه قلو دختر بده 😍😂  اکیپ ۴ نفره با دخترام ، بریم ...

چه خوبه 

۴نفر پارک رو قرق میکنن😂😂😂

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

وای خدا چه شیرین و خوشگلن

اره خیلی 🥺

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
پس چی بگیم.بچه هارو بکشه.؟آدم وقتی بچه دار میشه خدا قدرت نگهداریشو بهش میده.این همه چند قلو دنیا اوم ...

این همه چند قلو بدنیا میان بزرگ میشن دختر خاله من یک نفر بود بخاطر فقر خودکشی کرد بچه نیاز داره خواسته داره شرایط میخواد امادگی میخواد مادر بودن بلد نیستی پول نداری  برا چی بچه میاری خوب  فکر میکنید چقدر خواسته های ما میتونه کوچیک باشه 

قوربونت برم عزیزم هر جور شده سعی میکنم توانایم رو بیشتر کنم دیشب خیلی اعصابم خورد بود ولی مادرم و خا ...

خداروشکر عزیزم شاید دولت هم بهت کمی بده اگه پرستار هم بخوای بهت میدن

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
قوربونت برم عزیزم هر جور شده سعی میکنم توانایم رو بیشتر کنم دیشب خیلی اعصابم خورد بود ولی مادرم و خا ...

ناراحتی نداره توکل به خدا مطمئن باش خانوادت کمکت میکنن 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔