2777
عنوان

حامله ام😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8956 بازدید | 237 پست
 تو دین ما نشد نداره  سعی کن تلاش کن شاید عین مریم مقدس خود ب خود حامله شدی ... یادت نره ...

باشه باشه سعیمو میکنم🤣🤣🤣

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قوربونت برم عزیزم خدا قسمتت کنه عزیزم اصلا ناشکری نمیکنم فقط خیلی شوکه شده بودم دارم کنار میام

عزیزمی ، نه من هنوز عقدم یه ماه دیگه عروسیمه🤭 ولی ان شاءالله یه سال دیگه ۲ قلو بیارم🥰

وایی چندروز دیگع میری خرید لباس ۳ قلویی 

جنسیتشون که مشخص شه تو ذوقت بیشتر میشه😍😍😍

باشه تو حالا برو ناخواسته یا خدا خواسته باردار شدی بنداز  سطل اشغال میخوای من برات بگم  چط ...

به ایموجی ها اولش دقت کردید توی متن؟

حتی معنی کنایه ای ایموجی هارو هم نمیدونید؟ سگ بچه ش رو میندازه سطل اشغال که من به یه مادر به صورت واقعی این حرف رو زده باشم

درسته.ما تو فامیل داریم چتد تا بچه دارن با وضع مالی متوسط روبه پایین پشت سر هم زنه بچه میاره.همه میگ ...

نه عزیزم خداروشکر از نظر مالی مشکلی ندارم میتونم سه تا بچه هامون تامین کنم ولی برای بزرگ کردنشون نگران هستم باورت میشه بلد نیستم پوشک بچه عوض کنم

عزیزمی ، نه من هنوز عقدم یه ماه دیگه عروسیمه🤭 ولی ان شاءالله یه سال دیگه ۲ قلو بیارم🥰 وایی چندروز ...

اره عزیزم انشالله خوشبخت بشی به سلامتی بری سر خونه زندگیت برات دعا میکنم خدا بهت یک دوقلو ناز و سالم بده

اره عزیزم انشالله خوشبخت بشی به سلامتی بری سر خونه زندگیت برات دعا میکنم خدا بهت یک دوقلو ناز و سالم ...

مرسی عزیزمممم😘

ان شاءالله تو هم به سلامتی نی نیاتو بدنیا بیاری 🥰⁦❤️⁩⁦❤️⁩

نه عزیزم خداروشکر از نظر مالی مشکلی ندارم میتونم سه تا بچه هامون تامین کنم ولی برای بزرگ کردنشون نگر ...

انگار یجا خوندم به اونایی که چندقلو بیارن پرستار میده دولت

پرس و جو کن ببین درسته