2777
عنوان

حامله ام😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8956 بازدید | 237 پست
بیخیال اینجا یه سایت عمومیه باعقایدوافکارمختلف

ولی هر عقیده ای درست نیست که 

مخصوصا تشویق به ابنکه قاتل بشی 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

ماام سه قلوییم و ناخواسته به دنیا اومدیم مامانمم مارو نمخاست...ولی الان کلی بابت بودنمون خوشحاله و شکرگزار...۳ تانون سر و سامون گرفتیم خداروشکر

مَن؛خَستِه ام از جَماعَتِ زِندِه کُشِ مُردِه پَرَست🖤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دقیقا یکی ازآشناهامون بعد چندسال انتظار از مشهد بره تهران و آی وی اف کنه. برعکس 8تا جنین تشکیل میشه ...

وووای🥺🥺😭

چندقلو باردار بودن واقعا سخته همینجوری خود ب خود هم ممکنه براشون مشکل پیش بیاد دیگه این چ تصمیمی هست🥺😭

جاری خاله منم سه قلو داشت دوراز جون اسی و بچه هاش( انشالله هرچی بلا و مریضی هست دورباشه ازش )ماه های اخر دندوناش و لثه هاش خونریزی کرد رفت دکتر فهمید دوتا از جنین ها فوت شدن و یکی که تو کیسه جدا بود مونده بودو بسلامت دنیا اومد. همش ریسک هست و مراقبت بیشتری لازم دارن.

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

به سلامتی ان شا الله. اقوام ما سه قلو داشتن، خانوم کارمندم بود. الان ۱۸ سالشونه، همیشه میگه تا ۳-۴ سال سخت بود بعدش دیگه راحت شدم، همش باهم دیگه ان کاری به والدین ندارن. خیلی درس خوتو م مودب. چند قلو از بچه شیر به شیر صد برابر بهتره. البته اونا از لحاظ مالی تامین بودن، ولی خوب بچه هاشون کلا کم توقع هستن خیلی ساده ان

من قصد ناراحت کردن کسیو نداشتم متاسفام اگه ناراحتتون کردم

مرسی ،منم قصدم نبود ناراحت بشی  فقط خواستم بگم ک هرجا هرحرفی رو نگو یکم ملاحظه کن.

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

پرتشون کن سطل آشغال😐😐😐 میخوای چه کار کنی پس؟  موقع عشق و حالت فکرشو میکردی انقدر بدم میاد ...

باشه تو حالا برو ناخواسته یا خدا خواسته باردار شدی بنداز  سطل اشغال میخوای من برات بگم  چطور خدا خواسته باردار شدم من خودم تنبلی تخمدان داشتم همسرم سرطان داست ووقتی رفت برادرمان دکتر گفت اسپرم ذخیره کنیدچون داروهایی که تزریق میکنیم بهش باعث میشه  هیچ وقت بچه دار نشین  گفتیم نه خداراشکر ما دوتا بچه داریم ولی الان باردارم اگه این خدا خواسته نیست پس چیه شما بیشتر از دکتر که یه عمر درس خونده حالیتونه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من مشکلی ندارم فقط یه مشکل ریزی هست مجردم🤣

تو دین ما نشد نداره  سعی کن تلاش کن شاید عین مریم مقدس خود ب خود حامله شدی ... یادت نره ها ۳ قلو یا ۴ قلو کم تر نباشه اونوقت  بهت پراید میدن با اپشن عزراییل 

شما ۱۵سالته من ۴۵ به نظرم باید در لحن و شیوه حرف زدن و بکار بردن کلمات باید تجدید نظر کنی 

تمام تلاشمو کردم که توهینی به کسی نکرده باشم و امیدوارم بی احرامی بهشون نکرده باشم البته میدونم عجولانه نظر دادم شرمندم