2777
عنوان

حامله ام😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8956 بازدید | 237 پست
@نی_نی_یار_پنج     @نی_نی_یار_3     لطفا بررسی کنید چقدر تایپک دروغ چقدر سر ...

عزیزم من دروغی ندارم که به کسی بگم من فقط خواستم در و دل کنم با دوستان خیلی حالم خرابه اگر نمیتونید کمک کنید به ادمی که ازتون کمکم میخواد نیایید نظر بدید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اتفاقا همه از سختی هاش و مسئولیتش و خرجش خبر داریم ولی استارتر شوکه شده و هرلحظه ممکنه کار ناخوا ...

دقیقا

یکی ازآشناهامون بعد چندسال انتظار از مشهد بره تهران و آی وی اف کنه. برعکس 8تا جنین تشکیل میشه

4تاش رو همون تهران حذف میکنه

باز تو مشهد پشتش میلرزه. تو ماه 4 ام هم 3تتی دیگه رو حذف میکنه اما جنین 4ام هم از بین میره. الان کلی ناراحته

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
من درکی حس مادر بودن ندارم از این جور کلیپاهم خوشم نمیاد احساساتی نیستم

@نی_نی_یار_پنج  

سلام وقتی اینجا شده مهد کودک هر بچه ای میخوادنظرهای بچه گانه خودش اینجا بگه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اگه مییتونید حمایتش کنید حمایتش کنید خوب من فقط نظرمو گفتم همین

بچه نظرت باشه برای خودت توی ۱۵ ساله هیچی از زندگی نمیدونی اصلا نباید وارد اینجور تاپیکا بشی چه بخواد سقط کنه چه نکنه تو نباید نظر بدی 

چه زود یک سال شد....😔💔   
@نی_نی_یار_پنج     سلام به نظرم تشویق به سقط ممنوع هست تو سایت اون هم از طرف یه دختر بچه ...

عزیزم من فقط همون یبار گفتم اونم گفتم فقط نظرم بود همین بعدشم به صورت سوالی پرسیدم نگفتم سقط کنه میخواستم بدونم سقط کردنش قانونیه یا نه نشویقم نمیکنم کسو به این کار 

خاتوما  کسیراز شما سقط کرده؟

سقط خود خواسته نه ولی بچه کم با اینکه استراحت مطلق بودم سقط شد البته ۱۶سال قبل

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چه قشنگ😍😍😍 مبارکه عزیزمم خیلیا سالیانه ساله منتظر یدونش هستن  ناشکری نکن چشم به هم بزنی وق ...

قوربونت برم عزیزم خدا قسمتت کنه عزیزم اصلا ناشکری نمیکنم فقط خیلی شوکه شده بودم دارم کنار میام

سقط خود خواسته نه ولی بچه کم با اینکه استراحت مطلق بودم سقط شد البته ۱۶سال قبل

ببخشید نمیخواستم ناراحت بشید 

فقط میخواستم بدونم کسی تجربه داره تو هفته های پایین سقط شه خون ریزیش چقدره 

Off از ۶/۱۹🙃💕
عزیزم من فقط همون یبار گفتم اونم گفتم فقط نظرم بود همین بعدشم به صورت سوالی پرسیدم نگفتم سقط کنه میخ ...

شما ۱۵سالته من ۴۵

به نظرم باید در لحن و شیوه حرف زدن و بکار بردن کلمات باید تجدید نظر کنی 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ