2777
عنوان

حامله ام😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8956 بازدید | 237 پست
دختر جان کافیه همین حرف نشون میده بی تجربه ای  به فرض محال که بشه جدا جدا سقط کرد چطوری انتخا ...

من گفتم نمیشه جواب اون خانومو دادم بعد خونیدن پیام منو بله درسته من بیتجره هستم ولی نه در این حد منم خودم حرف شما رو زدم گفتم نمیشه جدا جدا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرافکس سونونمیزاری؟

مشخصه چرا عزیزم😉

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
حالا ک تگ کردی واسه اسی هم تگش کن ک ی عده رو با تایپک دروعش سرکار گذاشته

وای خدا باز من خام تاپیک دروغ شدم😑چی بهشون میرسه کمبود دارا

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
من درکی حس مادر بودن ندارم از این جور کلیپاهم خوشم نمیاد احساساتی نیستم

پس لطفا همچن تاپیکایی نظر نده بزار به سن مادر شدن رسیدی بیا اینجور تاپیکا.فعلا تاپیکای مناسب خودت بری بهتره‌...

کلی منتظر و دلشکسته اینجاست،حرفات واقعاااا درد اوره.

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

پس لطفا همچن تاپیکایی نظر نده بزار به سن مادر شدن رسیدی بیا اینجور تاپیکا.فعلا تاپیکای مناسب خودت بر ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم مادر نیستم.ولی بهرحال آدم میتونه بفهمه چقدر سخته.اگه احساساتی نیستی پس توی این تاپیک ها نظر نده. ...

فکر نمیکنم نظر دادن  ربطی به احساسات داشته باشه ولی این تصمیم با خودشه همین درضمن منم فقط سوالی پرسیدم نگفتم حتما سقط کنه میخواستم بدونم قلبش تشکیل شده یا نه همه هجوم اوردن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مرسی مهربونم🙏🙏🥺

منم برای حاجت دلت صلوات فرستادم

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

گفت ناخواسته بوده بازم هرجور خودش میدونه باید بیشتر محتاط میبود

خب باشه بیا برو کارها مدرسه ات کن  برا من رفته رو منبر 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

چه قشنگ😍😍😍 مبارکه عزیزمم

خیلیا سالیانه ساله منتظر یدونش هستن 

ناشکری نکن چشم به هم بزنی وقت مدرسشون میرسه و ذوقشونو داری

توکل کن به خدا ، خودش بهترین چیزارو رقم میزنه😍

کاش منم سه قلو بیارم😍🙈