2777
عنوان

حامله ام😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8956 بازدید | 237 پست
اره خیلی استرس گرفتم فکرشو بکن تو این سن کنم حامله شدم اونم سه تا شوکه شدم ولی الان اروم شدم خداروشک ...

نگران نباش خدا بزرگه. خودت هم قوی هستی. بچه ها که بیان قوی تر هم میشی. بچه های چند قلو خیلی خوش اخلاق تر و باهوش ترند. بهتر با بقیه کنار میان. آروم ترن. به قوانین بیشتر احترام می‌زارن. بهتر غذا می خورم و می خوابن. استرس کمتری دارند. تازه تنها هم نیستن. به خصوص حالا که همه بچه ها تنهام.

اگر تو دوران بارداری آروم باشی نوزادهای آروم تری هم خواهی داشت. 

دیگه وضعت خوب میشه سه تا یارانه میگیری سه تا سیصدتومن میتونی همه ارزوهاسونو براورده کنی خوراک لباس پ ...

قوبونت برم عزیزم ناراحت بودم ولی الان اروم شدم وقتی تو بغل بگیرمشون اروم ترم میشم انشااله خدا قسمت تو هم بکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مییتونید حمایتش کنید حمایتش کنید خوب من فقط نظرمو گفتم همین

بهتره بری درساتو پاس کنی تا اینکه ورداری ی مادرو گمراه کنی ک قاتل بچه‌هاش بشه ....

امسال ما عید نداریم شادی نداریم...ما عزاداریم ....عذا دار عزیزامون🖤

اون اپشنش منو کشت🤣

دو دقیقه نمیر .... نمیتونیم جمعت کنیما  بجا مردن  توهم دست ب کار شو زمین بهت میدنا..

زمین میدن تو بر بیابون . بی اب و گازو برق ... مناسب پرورش درختان خشک زی . 

تا من دستم تو شکم اسی هست دارم میزاوونمش  فکراتو بکن خبرم کن 

بعضیا انچنان تبریک میگن انگار درک نمیکنن قضیه چیه سه تا بچه دارد وارد زندگیش میشه سه تا نیدونید چه م ...

یعنی شمابیشتر از خدا میفهمید ؟؟؟؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

خدایا تو غضب نکن بهش، هورموناش بالا پایین شده

اولا که خودتون اوردین چیزی به نام ناخواسته وجود نداره، ناخواسته مال لک لکه

دوما یه بارکی کلا از حاملگی راحت میشی

خانواده ها کمک میکنن 

بچه ها باهم بازی میکنن و وقت تورو نمیگیرن

آخریو شک دارم بگم، ببین زبونم لال خدایی نکرده چند قلوها گاها جا نمیشن تو رحم و یکیش میوفته. البته خدا نکنه، برا جاریم اینجوری شد، یکیش اون یکیو انداخت. البته طفلی یه خبر شکه کننده هم بهش داده بودن. خیلی مراقب باش. بارداریت فقط یه باره اما سختتر از یدونه ای. مرتب برو دکتر.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
این چ راهکاریه؟؟!!!چرا باید جون بچه هاشو بگیره؟؟؟؟

خب نگیره عزیزم من فقط نظرمو گفتم همین من فقط خواهرمم همینکارو کرد وقتی فهمید سه قلو بارداره برا همین گفتم حالا اگه امادگیشو داره که اشکال نداره بیاره 

اگه مییتونید حمایتش کنید حمایتش کنید خوب من فقط نظرمو گفتم همین

@نی_نی_یار_پنج  

سلام به نظرم تشویق به سقط ممنوع هست تو سایت اون هم از طرف یه دختر بچه ۱۵ساله 

هر چی هم میگیم باز حرف خودش رو میزنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

قوربونت برم عزیرم فکر کنم۲۰۰کیلو بشم از دیروز که شوهرم فهمیده سه قلو دارم کل خونه رو میوه پر کرده هر ...

😍😍 اوخی از ذوقشه خیلی مواظب خودت باش.الانم پاشو ی اسفند برا خودت و فسقلیا دود کن🧿

دو دقیقه نمیر .... نمیتونیم جمعت کنیما  بجا مردن  توهم دست ب کار شو زمین بهت میدنا.. ...

من مشکلی ندارم فقط یه مشکل ریزی هست مجردم🤣

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

خب نگیره عزیزم من فقط نظرمو گفتم همین من فقط خواهرمم همینکارو کرد وقتی فهمید سه قلو بارداره برا همین ...

خواهرت اشتباه کرد....

درسته.ما تو فامیل داریم چتد تا بچه دارن با وضع مالی متوسط روبه پایین پشت سر هم زنه بچه میاره.همه میگ ...

منم همین فکر کردم منظورش از امادگی نداشتن شرایط مالیه حالا به حرحال اگه داره شرایطشو بیاره بچه خوبه برا زندگی کلا 

حالا ک تگ کردی واسه اسی هم تگش کن ک ی عده رو با تایپک دروعش سرکار گذاشته

میان خودشون میبینن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ