2777
2789
عنوان

حامله ام😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8956 بازدید | 237 پست
این همه چند قلو بدنیا میان بزرگ میشن دختر خاله من یک نفر بود بخاطر فقر خودکشی کرد بچه نیاز داره خواس ...

سمپاشی نکن دختر خوب این مادر الآن حمایت میخواد 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خدا یارت باشه مامان جوون و پرانرژی و قوی💪 من خودم دوقلو ۹ ساله دارم و الان باردارم. حقیقتا اگه ۳ ...

قوربونت عزیزم انشالله خدا حفظشون کنه به سلامتی به دنیا بیاد کوچولوت 

اوخی مبارکت باشه عزیز دلم درست بزرگ کردنشون خیلی سخته ولی خدا ب دفعه ای سه تا هدیه بهت داده انشا ٕ الله هرسه تا صحیح و سالم به دنیا بیان

امسال ما عید نداریم شادی نداریم...ما عزاداریم ....عذا دار عزیزامون🖤

قوربونت عزیزم انشالله خدا حفظشون کنه به سلامتی به دنیا بیاد کوچولوت 

مامان بزرگم گفت بهت بگم ، پرتقال و انار بخور بچه هات خوشگل بشن 😂😂 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
این همه چند قلو بدنیا میان بزرگ میشن دختر خاله من یک نفر بود بخاطر فقر خودکشی کرد بچه نیاز داره خواس ...

درسته.ما تو فامیل داریم چتد تا بچه دارن با وضع مالی متوسط روبه پایین پشت سر هم زنه بچه میاره.همه میگن اینا مگه آینده نمیخوان.ولی ایشون که سه قلو بارداره نیاز به آرامش داره.شاید وضع مالیشون بد نباشه.تازه بهتر از کشتن بچه هاشه خودشم بعدن دچار بیماری میشه.هنوز سنی هم ندارن.میتونن تلاش کنن و آینده بچه هاشونو بسازن

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
این چ راهکاریه؟؟!!!چرا باید جون بچه هاشو بگیره؟؟؟؟

بچه است همه اش ۱۵سال داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دیگه وضعت خوب میشه سه تا یارانه میگیری سه تا سیصدتومن میتونی همه ارزوهاسونو براورده کنی خوراک لباس پوشاک زمینت میدن وامت میدن دولت ب این خوبی داریم ناشکری نکن 

ایشالله سالم توبغل بگیریشون خدالایق دونستت ک سه تا همزمان داده منم دلم خاست

آخی عزیزم. حالت رو درک می کنم. خیلی نگرانی و استرس داره این وضع.

آروم باش استرس برای تو کوچولوهات سمه. دلایل ناراحتیت رو بنویس. 

از همین حالا خودت و همسرت  رو عادت بده کمک برای کارهای خونه بگیرید.