2777
2789
عنوان

حامله ام😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8956 بازدید | 237 پست
خیلی خوشحال شدم عزیزم ولی وقتی فهمیدم سه قلو باردارم بهم شوک وارد شد من هنوز۲۰سالمه و دانشجو ام باید ...

خدا برات نگه داره عزیزم 😍🙏

مطمعن باش اطرافیان تنهات نمیزارن

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونیم چ میگه دو تا اشنایامون سه قلو دارن سخته ولی شیرینیا خودشم داره فقط باید واسطه داشته باشی

من نمیدونم درکی از اینا ندارم فقط ۱۵ سالمه ولی خواهرم فهمید سه قلو حاملست سریع سقط کرد  چون بچه واقعا نیاز داره به پول اونم سه تا

خدا حتما تواناییشو در تو دیده بهت داده اگه هم حس میکنی نداری با به دنیا اومدن بچه ها بهت میده گلم

قوربونت برم عزیزم هر جور شده سعی میکنم توانایم رو بیشتر کنم دیشب خیلی اعصابم خورد بود ولی مادرم و خانوادم ارومم کردن 

قوربونت برم عزیزم توکل کردم به خدا

گلم خدا خیلی دوستت داره از نعمتهاش یکهو زیاد بهت داده 

غصه نخور با کمک اطرافیان حتما میتونی سه تا بچه خوب بزرگ کنی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

راستش خندم گرفت از گریه ت😄

خداروشکر کن

یباره باهم بزرگ میکنی و تمام

آنقدر قشنگی و شیرینی داره که قول میدم چند وقت دیگه از زدن همچین تاپیکی خندت بگیره😇

زندگی همینه دیگه

یهو سوپرایزت میکنه😍

نترس آدمیزاد به همه چیز خو میگیره و خودشو وفق میده باهاش، سه تا جواهر داده خدا بهت

حکمتشو شکر😇😇😇

همه اینا هست حق هم با شماست اما این همه نازایی این همه اتباع بیگانه تو مملکت ما دارن بچه میارن بچه س ...

درسته . اتباع درامد خوبی دارن . من نتونستم ارزوهای خودم براورده کنم . دوساله میخوایم ماشین بخریم تا میایم جمع کنیم باز گرون تر میشه . خودمم ۷ سال جلوکیری کردم حس میکنم رحمم خشک شدع . شوهرم درامد درست و درمون نداره . بیمه نداریم .... خب این چیزا اگ با بچه درست میشه والله من میوردم . ولی ادم نمیدونه فردا چ میشه ... من فکر میکنم ب هزینه زایمان .. چون من مشکل دارم نمیتونم طبیعی زایمان کنم . نمیتونم شیر بدم . پس یکی عین من باید حداقل در ماه ۱۵ درامد داشته باشه ک بتونه ازپس مخارج بچه در بیاد

این سه قلو ها رو ببین 😍

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
گلم خدا خیلی دوستت داره از نعمتهاش یکهو زیاد بهت داده  غصه نخور با کمک اطرافیان حتما میتونی سه ...

اره قوربون خدا برم حتمن خودش اینجوری صلاح دیده خوبه تنها نیستم مادرم و خواهرام هستن 

از کجا معلوم نمیشه برای جون یه انسان خود خواهانه تصمیم گرفت

من فقط نظرمو گفتم ابجی  اون تصمیمش با خودشه دیگه ولی بازی. کردن با زندگی یک انسان دردناک تر از بازی کردن با جونشه اگه میتونه زندگی براش بسازه که همسن من رسید بخاطر نخواد خودکشی یا .. کنه اشکال نداره بدنیا بیاره

اره قوربون خدا برم حتمن خودش اینجوری صلاح دیده خوبه تنها نیستم مادرم و خواهرام هستن 

دعا کن منم اینجوری غافلگیر بشم تو به خدا نزدیک تری🥺🥺😍🙏

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

[QUOTE=308949506]نه.گناه همسرم خیلی خوشحاله ولی سختیش برا منه 

میلیونها زن در انتظار بچه هستن ، بدنبال درمان نذر و نیاز و جادو جنبل .... تهدید به طلاق میشن تهدید به داشتن هوو میشن و خلاصه دارن زندگی نمیکنن چون روح و روانشون آرامش نداره ، این قسمت مثبت قضیه برای شماست که خداوند مسیر و برات هموار کرد اما طبیعتاً بسیار برای شما سخته هم قدرت جسمی فروان نیاز داری هم باید روح و روان خودت و قوی کنی ، حتما برنامه ریزی کن برای بعد از تولد ، حتما یه نیروی کمکی داشته باش چون به تنهایی از پس سه تا بچه بر نمیای و دیگه زمانی برای خودت نمی‌مونه ، فقط میتونم دعا کنم حداقل دو تاش دختر باشه تا کارت و زیاد سخت نکنن😉❤️

خدا رو شکر 

پس نگران نباش یه روز به امروز میخندی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ