2777
2789
عنوان

مگه میشه؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 167 پست
من جاریم بنده خدا یه مرده زایی داشت تو هفته۲۴بچه دنیا اومد،چهل روز بعد باز باردار شد،دیابت بارداری گ ...

مطمئن باش خود طرف هم زجر میکشه ، اینطوری هم میگه که دیگه حداقل زخم زبون نشنوه، ممنون که درک شما بالاست. تا میتونی بهش حس خوب و دلگرمی بده.❤🌹

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

یا مچاله میکنن سفت میرن یه گوشه یا انقدر لگد میزنن مخصوصا بچه من به پا هست ، دستشوییم میریزه😅 فهشش ...

وای مال منم ب پا بود ی شب خوابیده بودم حس کردم ی پای کوچولو ی لحظه اومد بیرون داشتم سکته میکردم😂😂😂😂

برا من دخترم خیلی کم تکون میخوره...من همیشه خواب میبینم خدایی نگرده دخترم مرده یا مریضه😔😔😔

هر بارداری یک جوره. احتمالا شما جفتت جلویه متوجه نمیشه تکوناشو. واسه من جفتم پشته واسه همین میفهمم کاملا

مطمئن باش خود طرف هم زجر میکشه ، اینطوری هم میگه که دیگه حداقل زخم زبون نشنوه، ممنون که درک شما بالا ...

باشه عزیزم❤️❤️

آره واقعا من میفهمم خیلی اذیته پسر تو سن هجده نوزده ماهگی میخاد بدو این ور اون ور،شیطونی کنه این بیچاره ام باید بخوابه ...مامانش همش پیششه

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
هر بارداری یک جوره. احتمالا شما جفتت جلویه متوجه نمیشه تکوناشو. واسه من جفتم پشته واسه همین میفهمم ک ...

این که همش خواب میبینم زایمان کردم یه بچه دارم به نظرت بخاطر اینه که تصوری از دوقلویی تو ذهنم نیست؟

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
اسمشوچی میزاری

هنوز انتخاب نکردیم بین راکان .ریان .میکائیل.و محمد طاها موندم البته اینارو من میخوام شوهرم یه فاز دیگس 

‏واسه ما‌ معمولیا نه زمین گرده نه آدم به‌ آدم میرسه!
عزیزم مبارکه نمیدونم اعتقادت در چه حد هست ولی بچه ها روزیشونو به همراه دارن و چه بسا خیلی ها با بد ...

ما هم بعد بچه اول رفتیم خونه خودمون. بعد بچه دوم کار شوهرم عوض شد با درآمد بالا. سومی هم که باردارشدم در حال ساخت خونه جدید بودیم سه خوابه ویلایی . از نظر مالی عقب که نیوفتادیم هیچ تازه خدا روز به روز داره به زندگیمون برکت میده. از خدا میخوام به همه خیلی بیشترشو بده❤❤❤🌹🌹🌹🌹

امید خدا ب دنیا اومد اصلا اجازه نده ک ببینه بچه رو.ازالان جواب ندی دیگه برا هر کاریت نظر میده.این جو ...

ببین ما اصلا با اینا ارتباط نداریم. بابام اصلا با داداشش قطع رابطه ی. این زن عموم هر چند وقت یکبار میاد یه کخی میریزه و میره، حتی زنگ زده بود به خواهرم که میخوایم بیایم خونه بابات، ولی بابام گفت بهشون زنگ بزن که نمیخواد بیاین. بعد اومد خونه خواهرم که مهمونی بود و هی میگفت از اول که اومد. منم واقعا دلم گرفت. بابام خوب فامیلش و میشناسه که قطع رابطه کرده، ما زیاد نمیبینیمشون ، شاید سالی یکبار 

قیمتارویکم بالانگفتی سرویس یک ودویست؟؟؟گوشت ماجدیداچهارصدگرفتیم حالامیخایدبترسونیداغراق نکنید

سرویسو خبر ندارم ولی گوشت هفته قبل گوشت با استخون گرفتیم 450 یسری 500 میدند و چرخی و بی استخون که بالاتر.

چ قشنگ گفتی منم که مخاطب نبودم انرژی گرفتم

حرف منم همینه. تا حالا بارها این حرفو به کاربرای نی نی سایت گفتم که ، کسی که میاد اینجا واسه درددل خودش حسابی داغونه سعی کنین حرفای دلگرم کننده بهش بزنین و ارومش کنین.