2777
2789
عنوان

مگه میشه؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 167 پست
ناشکری نکن به بعدش فک کن که یه نی نی خوشگل توبغلته.البته من یه کم افسردگی داره باهام راه میاد دست خو ...

انشالله میشه. بهشت زیر پاته عزیزم با وجود ۳ تا دختر دسته گل. انشالله خدا بهمون توانایی بده خوب بزرگشون کنیم❤❤

میدونم با گفتن این همه میریزن سرم ولی عذاب وجدان زمانی هست که پول نداشته باشی خواسته هاشونو براشون ب ...

روح و روان که چی بگم بعد هربچه تا دوسال افسردگی شدید میگیرم 

مالی هم که همسرم ماهی ۳۰ ملیون درامدشه 

با کلی قسط 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایی که میده توانشم میده ناشکرنباش اصلامیگن این بچه هاناخواسته نیستن خداخواستن

به نظر من تا خدا نخواد برگ از درخت نمیوفته. یکی بدون جلوگیری سالها باردار نمیشه ، یکی با ایو دی و ... باردار میشه.

روح و روان که چی بگم بعد هربچه تا دوسال افسردگی شدید میگیرم  مالی هم که همسرم ماهی ۳۰ ملیون در ...

برو پیج خانم یاوری، اسم پیجش آکامی تربیت هست، راجب تربیت بچه ها و نوع رفتار باهاشون خیلی خوب توضیح داده

بخدا قسم قرص مصرف میکردم خیلی سفت و سخت فقط دوماه فرجه انداختم  حالم خیلی بده از ۴ صبح یکسر گر ...

بجای گریه و خودخوری ب فکر سلامت جسم و روح و روانت باش.خدا داده،ناشکری نکن.شک نکن حتما مادر خوبی هستی ک خدای بزرگ این امانت قشنگش رو دست تو سپرده.

سختیش رو به جون میخرم بلاخره اندازه زایمان میست  فعلا خیلی عذاب وجدان دارم  😭

همعروسم سقط کرد به این روش توخونه چون بستری نمیکنن گفت مردم وزنده شدم ولی بعدش زندگیشون خیلی زیروشد اخه بچه قلبش تشکیل شده بود وشنیده بود

‏واسه ما‌ معمولیا نه زمین گرده نه آدم به‌ آدم میرسه!
قاچاقی میفروشن باید سونو بدی به سن نینی برات قرص وشیافت مینویسن دوملیون هزینشه و خیلی دردداره واقعا ...

منم فقط از ترس درد و خونریزیش سقط نکردم😑😑 خیلی ترسیدم تو خونه با دو تا بچه کوچیک یه بلایی سرم بیاد

روح و روان که چی بگم بعد هربچه تا دوسال افسردگی شدید میگیرم  مالی هم که همسرم ماهی ۳۰ ملیون در ...

جنین بزرگ شده. بچه هات کمکت میکنن.اگ سقط کنی عذاب وجدان رهات نمیکنه.گناهیه ک تاابد همراهته

من پسرم کوچیک بود ک باردار شدم مجدد

و منم گریه زاری میکردم، خودم شرایطم اوکی نبود سقطش کردم،الان اگ بود تا یک ماه دیگ بدنیا میومد 

این گناهو واسه خودت نخر، دیگ کاریه ک شده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بجای گریه و خودخوری ب فکر سلامت جسم و روح و روانت باش.خدا داده،ناشکری نکن.شک نکن حتما مادر خوبی هستی ...

اصلا باهاش کنار نمیام البته به فکر سقط هم میفتم  حالم بد میشه 

نمیدونم عزیزم چیکار کنم

کاش خدا یه راه قشنگی جلو پام میزاشت 😭

نیاز به گونی نیست بگردی قیمت مناسبم پیدامیشه 

تو بگرد خدا کمکت کنه

خود مسئولین میگن درامد زیر 40 زیر خط فقره، یعنی اینکه هزینه ها بالاس، حالا تو چجوریه که بیخودی زیر بار نمیری نمیدونم

انقدبدم میاد که میگن دخترهمدم مادره وفلان فرقی ندارن من باردارم بچم پسره دومیه خالم پرسید بچت چیه گفتم پسردوساعت افسوس میخورد که بیچاره زهرا دومی هم پسره دخترهمدم وکمک مادره ناراحت شدم مگه دست منه سالم باشه بقیش مهم نیس

قربونت عزیزم ممنون دعای اول صبحیت بهم انرژی داد خدا خیرت بده انقدر عمیق بود حس کردم بچه داره تو شکم ...

عزیززززززم ،فدای دلت....خدا بزرگه هیچوقت به بزرگی خدا و حکمتش شک نکن.ناامید هم نباش

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

منم فقط از ترس درد و خونریزیش سقط نکردم😑😑 خیلی ترسیدم تو خونه با دو تا بچه کوچیک یه بلایی سرم بیاد

چقد منی.منم ازترس دردش نرفتم سراغ سقط البته من۶میلیونم ریختم بحساب دکتر که واسم سقط کنه ولی هردفه یه مشکل به وجود میومد انگاریه چیزی مانع کارم میشد