2777
2789
عنوان

مگه میشه؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 167 پست
من ۷ ماهمه ولی هنوز باهاش کنار نیومدم

ناشکری نکن به بعدش فک کن که یه نی نی خوشگل توبغلته.البته من یه کم افسردگی داره باهام راه میاد دست خودمم نیس ولی بخاطر دوتابچه دیگم تلاشمومیکنم همیشه شاد باشم.راستش شوهرمن خیلی بداخلاق وسگ بودحتی چون بچم دختربود گف باید سقط کنی ولی زیربارنرفتم الان خداروشکرانگار یه کم بهترشده منم اینو ازقدم دخترخوشگلم میدونم شایدفرجی بشه اخلاق شوهرم مثه اولاش بشه 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم امیدوارم بزودی زود توهم بی بی چکت مثبت شد و اشک شوق بریزی  نه مثل من اشک ناتوانی 😭

خدایی که میده توانشم میده ناشکرنباش اصلامیگن این بچه هاناخواسته نیستن خداخواستن

کاندوم برا ای وقتاس شوهرتم دست فرمونش خوب نبوده

من یادمه بعد دخترم تا ۴ سال طبیعی داشتیم باردار نشدم وقتی خودم خواستم پسرمو حامله شدم 

این دفعه فقط دوماه طبیعی جلوگیری کردم اونم واسه عمل بینی نمیتونستم قرص مصرف کنم

از کجا ؟ خیلی گشتم چند روزه  از یه طرف هم عذاب وجدان شدید دارم

میدونم با گفتن این همه میریزن سرم ولی عذاب وجدان زمانی هست که پول نداشته باشی خواسته هاشونو براشون براورده کنی، اینکه همیشه حسرت ب دل باشن، وقت نداشته باشی اروم و با حوصله باهاش بازی کنی ببریش پارک، رفاه کامل براش ایجاد کنی

تو این دوره زمونه که یه کیف مدرسه شده یک و نیم، گوشت شده کیلویی پونصد ششصد تومن، یه سرویس مدرسه شده دوزاده میلیون، واقعا میشه سه تا بچه داشت؟! 

اگر اوضاع مالی خوبی دارید و همینطور روح و روان سالمی دارید که ده تا هم بیاری خوبه، ولی اگر نه که... 

تو رو خدا نکن عزیزم 

ناشکری نکن

این بچه رو خدا خواسته بهت بده 

یه هدیه ی بزرگه از طرف خدا ببخشید اینجوری میگم ولی منم چند ماه پیش ماخواسته بتردار شدم فکر سقط نبودم ولی حالم گرفته شد گریه و ناله کردم 

دخترم دنیا اومد شد زندگیم الان فهمیدم بیماره 

بخدا شب و روز عذاب وجدان ولم نمیکنه 

ان شاء الله برای شما هیچوقت اینجور نشه ولی ناشکری نکن 

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

قاچاقی میفروشن باید سونو بدی به سن نینی برات قرص وشیافت مینویسن دوملیون هزینشه و خیلی دردداره واقعا انتخاب سختیه 

‏واسه ما‌ معمولیا نه زمین گرده نه آدم به‌ آدم میرسه!
با روانشناس صحبت کن خیلی سخته من دوران خیلی سختی گذروندم از شوهرم متنفر بودم الان بهترم و دلم بحال ن ...

من از شوهرم بدم نمیاد. فقط اصلا با جنین ارتباط نمیگیرم. در صورتی که واسه دختر و پسرم شعر میخوندم تو شکمم بودن ، نازشون میکردم. ولی این لگد میزنه حرص میخورم. با خودم میگم چه گناهی کرده تقصیر خودمه ولی بازم فایده نداره.

به خاطر طرح افزایش جمعیت روش های جلوگیری آبکی شده. مخصوصا قرصا

وقتی دو تا براتون بس بود و توافق داشتید  باید عملی چیزی انجام می‌دادید.الانم گناه داره ب فکر سق ...

بخدا قسم قرص مصرف میکردم خیلی سفت و سخت فقط دوماه فرجه انداختم 

حالم خیلی بده از ۴ صبح یکسر گریه کردم😭😭

میدونم با گفتن این همه میریزن سرم ولی عذاب وجدان زمانی هست که پول نداشته باشی خواسته هاشونو براشون ب ...

قیمتارویکم بالانگفتی سرویس یک ودویست؟؟؟گوشت ماجدیداچهارصدگرفتیم حالامیخایدبترسونیداغراق نکنید

عزیزم امیدوارم بزودی زود توهم بی بی چکت مثبت شد و اشک شوق بریزی  نه مثل من اشک ناتوانی 😭

منم خیلی گریه کردم. شبانه روز گریه میکردم. من سزارین هم هستم. بدنم داغون میشه دیگه. با فاصله کمممم

قاچاقی میفروشن باید سونو بدی به سن نینی برات قرص وشیافت مینویسن دوملیون هزینشه و خیلی دردداره واقعا ...

سختیش رو به جون میخرم بلاخره اندازه زایمان میست 

فعلا خیلی عذاب وجدان دارم 

😭

ناشکری نکن به بعدش فک کن که یه نی نی خوشگل توبغلته.البته من یه کم افسردگی داره باهام راه میاد دست خو ...

چطور دلش میومده همچین حرفی بزنه

به خدا که فقط دختره که برای ادم میمونه

عصای دست پدر مادرش میشه تو روزای ناتوانی …

غمخوار و کمک کار مادره .. من مادربزرگم دختراشو که بغل میکرده بهشون میگفته مامانه مامانش بوده🥲😍.. و واقعا هم همینطور شد..

دختراش مثل یه مادر تا روزای اخر عمرش همه کاراشو کردن ..

البته پسر هم هست ولی دختر یه جور دیگه ای هست غیرقابل وصف

قیمتارویکم بالانگفتی سرویس یک ودویست؟؟؟گوشت ماجدیداچهارصدگرفتیم حالامیخایدبترسونیداغراق نکنید

بله شیراز قیمتا همینه، حالا تو میتونی گونی هم بدوزی بدی دست بچت کتاباش بزاره توش ببره بگی میشه صدتومن