2777
2789
عنوان

مگه میشه؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 167 پست
انقدبدم میاد که میگن دخترهمدم مادره وفلان فرقی ندارن من باردارم بچم پسره دومیه خالم پرسید بچت چیه گف ...

مردم ایران همینن

ی مدت خودشون میکشتن برای پسر حالا برای دختر

کلا نمیتونن نرمال باشن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مردم ایران همینن ی مدت خودشون میکشتن برای پسر حالا برای دختر کلا نمیتونن نرمال باشن

بستگی به مدت نداره. یه خانومه قبلا ۳ تا پسر داشت، مادرشوهرش یکسره بهش میگفته ببین چه گناهی کردی که خدا بهت دختر نمیده. 

کلا میشینن ببینن چی نداری بزنن تو سرت. مریضن

منم فقط از ترس درد و خونریزیش سقط نکردم😑😑 خیلی ترسیدم تو خونه با دو تا بچه کوچیک یه بلایی سرم بیاد

اره ریسک بزرگیه من حتی گفتم بعد زایمان بچرو میدم به فامیل که بچه دار نمیشن ولی نتونستم الان همیشه باهاش حرف میزنم وازش عذرخواهی میکنم خیلی اذیتش کردم دلم میسوزه از اون روزا الان دارم وسیله میخرم براش جبران اون حسای بد بشه 

‏واسه ما‌ معمولیا نه زمین گرده نه آدم به‌ آدم میرسه!
قیمتارویکم بالانگفتی سرویس یک ودویست؟؟؟گوشت ماجدیداچهارصدگرفتیم حالامیخایدبترسونیداغراق نکنید

نه عزیزم من پارسال برای سرویس دخترم ماهی نهصد میدادم امسال هنوز نگفتن چقدر میشه و اینکه امسال پسرم هم کلاس اولیه و اضافه شده یعنی ۲ تومن شیییرییین فقط پول سرویس باید یدیم

خب پسر داشتی که. چرا شوهرت از دختر ناراحت بوده؟؟

نمیدونم خیلی اذیتم کرد حتی کتکم میزد کارسخت بهم میدادکه سقطش کنم ولی دلم نیومدبخدا.البته واسه دختربزرگمم همینجوریم میکرد.۵روزش بودمحکم زد توصورتش چون شوهرم پسر دوسته.ولی الان دخترمو ازپسرم بیشترمیخاداینم تقصیرش نیس تقصیرمامان خیرندیدشه که میشینه هزینه جهیزیه ۲۰سال دیگه روواسع شوهرم حساب میکنه یامیگه پسربدبختم زود پیرمیشه بادوتادختر.همین حرفا رومنم تاثیرگذاشته افسردم کرده فقد منتظر خدام که حرفاشونو از دلشون دربیاره 

اره ریسک بزرگیه من حتی گفتم بعد زایمان بچرو میدم به فامیل که بچه دار نمیشن ولی نتونستم الان همیشه با ...

قسمت بد ماجرا اینجایه که خود آدم هم نمی‌خواسته و خدا خواسته بوده ، باز یه عده میان بهت عذاب وجدان میدن و دایه مهربانتر از مادر میشن. زنعموم پریروز تو مهمونی جلو همه انقدر زر زر کرد ، هی میگفت به خودت ظلم کردی بچه هات کوچکن گناه دارن هی حرف زد. گریم گرفته بود. اخه زن حسابی به تو چه مگه میخوای بزرگشون کنی یا خرجشون و بدی

اصلا باهاش کنار نمیام البته به فکر سقط هم میفتم  حالم بد میشه  نمیدونم عزیزم چیکار کنم ک ...

منو برادرام وقتی بچه بودیم پنج شیش ساله مادرم باردار میشه وهمه میگن برو سقط کن و برا چته و این حرفا،مادرم تحت تاثیر حرف اونا مارو میزاره خونه و میره برای سقط .ماهم بازیگوشی و شلوغی و فقط یادمه ک یه بوفه قدیمی و بزرگ داشتیم ازش بالا میرفتیم ک بوفه افتاد ماها.اما خدا رو شکر هیچ اتفاقی برامون نیفتاد.همین وقت مامانم برگشت اون صحنه رو دید گفت خدارو شکر وسط  راه پشیمون شدم و برگشتم،اگه سقط میکردم الان همه بچه هامو از دست میدادم.

بحثم سر عذاب وجدانه،دیگه هر اتفاقی بیفته میدونم ربطش میدی ب سقط 

انقدبدم میاد که میگن دخترهمدم مادره وفلان فرقی ندارن من باردارم بچم پسره دومیه خالم پرسید بچت چیه گف ...

عزیزم مبارکه پسرا مهربون واروم هستن منم بچم پسره

‏واسه ما‌ معمولیا نه زمین گرده نه آدم به‌ آدم میرسه!
نه عزیزم من پارسال برای سرویس دخترم ماهی نهصد میدادم امسال هنوز نگفتن چقدر میشه و اینکه امسال پسرم ه ...

چاره ای نیست من الان باردارم پسرم می‌ره پیش دوسرویس نگیرم چجوری توهوای سردمهرببرمش اذیت میشم شایدپس من چون خودمهد سرویس داره کم شده گفتن پارسال ۳۵۰بوده امسال معلوم نیس

بهت وام فرزند اوري ميدن و اگه شهرستان باشي ي زمين با همينا بزرگش كن ديگه اومده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.