2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 97 پست
سلام از سرمای کولر گازی پریدم  نمازخوندم و خوابم نبرد و‌بیدارم اخه منزل مادرشوهر خوابیدیم دی ...

خداقبول کنه ازتون عزیزم.حاجت رواباشین.برای منم دعاکن مریضیا دست از سرم بردارن خسته شدم بخدا انقدر داروخوردم😔😔

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز صبح,بعدش حلیم نذری میخوریم,جای دوستان خالی

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

خداقبول کنه ازتون عزیزم.حاجت رواباشین.برای منم دعاکن مریضیا دست از سرم بردارن خسته شدم بخدا انقدر دا ...

سپاسگزارم

چشم حتما

هفتاد تاحمد بخون به اب فوت کن بخور

هرروز سوره های یس حمد چهارقل حشر ذاریات واقعه و ایه الکرسی بخون فوت کن به اب و بخور

معجزه میکنند

لثه هات چرا اخه چایی زیاد بخور من پرستار همون روز ک مرخص شدم بهم گفت خونه رفتی چایی نبات بخور بزار ...

ن کمردرد اصلن ..

خوابیدن که خواب کجا بود 😂😣

بخاطر لوله های بیهوشی تو گلوم گذاشتن ..انگاری حساسیت داشتم بهشون ..تمام دهنم زخم شد و گلوم

گلوم خوب شده ..ولی لثه هام ن

نبات بیشتر زخم باز میکنه ...خوب نیس گرمیه

فعلن یکسره آب نمک قر قر میکنم

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
نوش جان❤

التماس دعا

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

ن کمردرد اصلن .. خوابیدن که خواب کجا بود 😂😣 بخاطر لوله های بیهوشی تو گلوم گذاشتن ..انگاری حساسیت ...

اوو چه عجیب

واسه من لوله و اینا نذاشته بودن

چرا پس من انقد کمردرد میگیرم هی از خواب میپرم اصلا عادت ندارم😭

انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸
میخوام بازم بگیرمت دلم میخواد بگم دوسم داری؟بازم بگی بله؛بازم ببینمتوووو:)

صدای پاهات تو خونه کمه
من یه گوشه تنها چت رو کاناپه..

عمیقا نیاز دارم برگردم به اون سال هایی که تتلو رو داغون نکرده بودن ,

عشق زبانی ست که بی آن نتوان زیست✨WREW