sefidbarfi_khanom مدیر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 1612 عنوان چرا بیدارین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 97 پست خودم بینیمو عمل کردم رو به بالا خوابم نمیبره کلافه شدمشما چرا بیدارید؟بچها مامانم هی میگه بیا لبتو برات ژل بزنم ولی از ترس دردش نمیزنم خیلی هم بهم میاد موندم چیکار کنم🥲 انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸 1402/06/15 | 05:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nooshdaro عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 4748 سلام از سرمای کولر گازی پریدم نمازخوندم و خوابم نبرد وبیدارم اخه منزل مادرشوهر خوابیدیم دی ... انشالله که قبول باشه و به حول قوه الهی امسال صاحب منزل خودت میشی
nooshdaro عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 4748 😫😫😫خیلی اوضاع بدیههه هیییییییی خواهر ما اینقدررررررر کشیدیم😖😖😖😖فرداش مثل این میمونه تریلی از روت رد شده
عقل عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 24070 دارم فک میکنم اگ بخام ۱۲۴۰۰۰ صلوات بفرسم چقد باید بفرسم در روز ک تا ۳۰ روز تموم کنم ب نیتم ... سلام روزی۴۵۰۰ تابفرستبرای سلامتی امام زمان عج بفرست امام عصر حاضر ایشون هستند و حاجت میدند ردخور نداره
nooshdaro عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 4748 مبارکتون عزیزم واسه خودمون نیست😅😅😅خونه خودمون میدیم اجاره چون آپارتمان خونه شخصی اجاره میکنیم صاحب خونه قبلی خیلی خسیس و بیخود بود همه چی دوبرابر کرد ماهم بلندشدیم خداکنه این یکی آدم خوبی باشه همه ازش تعریف میکنن ببینیم چی میشهمرگ بر اسباب کشی🥴🥴🥴🥴
sefidbarfi_khanom مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 1612 عزیزم واسه خودمون نیست😅😅😅 خونه خودمون میدیم اجاره چون آپارتمان خونه شخصی اجاره میکنیم صاحب خونه ... 😂😑درکت میکنم کاملاواقعا صاحب خونه ی خوب گلیست از گل های بهشت انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸
lili90m عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 40683 چ جالب منم ۷ روزه عمل کردم ولی مشگل من دندونام لثه هام هست تاول زدن 😭غلط گلوم ...یکسره آب نمک قر قر میکنم ...قرص میخورمهنوزم درد دارم😭😭خوابم نبرده اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
عقل عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 24070 انشالله که قبول باشه و به حول قوه الهی امسال صاحب منزل خودت میشی سپاسگزارمتوکلکردیم بخدا واهل بیت و نذر کردیم
manelishonam عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 2792 به قول تتلو من خوابم نمیبره خاموشی ولی .. میخوام بازم بگیرمت دلم میخواد بگم دوسم داری؟بازم بگی بله؛بازم ببینمتوووو:)
sefidbarfi_khanom مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 1612 چ جالب منم ۷ روزه عمل کردم ولی مشگل من دندونام لثه هام هست تاول زدن 😭 غلط گلوم ... یکسره آ ... لثه هات چرا اخهچایی زیاد بخور من پرستار همون روز ک مرخص شدم بهم گفت خونه رفتی چایی نبات بخور بزار هر چی خون و ... مونده بشوره ببره پایینشبا چجوری میخوابی سرت و کمرت درد نمیگیره به پشت؟🥲 انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸
sefidbarfi_khanom مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 1612 معده درد دارم خوابم نمیبره چرا انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸