2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 97 پست
کتاب چی بخونم  کتاب حاجتمو میده ؟

#حق

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

سلام

از سرمای کولر گازی پریدم 

نمازخوندم و خوابم نبرد و‌بیدارم

اخه منزل مادرشوهر خوابیدیم دیشب برای پختن قرمه سبزی مون

ازظهر گذاشتیم تا ۱۲ ونیم شب پخت و خاموش کردیم

الان مادرشوهرم بهش لیموعمانی زد تا مزه داربشه 

یک هفته صبح ها مجلس روضه داشتیم

امروز اربعین روز اخرش هست وخودم ب ا ن ی هستم واخر روضه ناهار پخش میکنم 

مهمونا هم فامیل هستند هم غریبه ها و هم همسایه های مادرشوهرم

برای همگی تون دعا کردم

اگر خونه خریدم تااخرسال دیگه میندازم منزل خودم ان شاا…

خونه شون بزرگه من و خواهرشوهر دومی وزن عموی شوهرم هم روضه مون رو با چهارروز روضه ی خودش یکی کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجبوری اومدم روستا یه شب وای روز بدنبینی دوازده بزور خابم برد منی که شبا نه ده میخابم ساعت سه نصف شب مادربزرگم بیخابی داره پاشده اینو میکوبه به این درومیکوبه بهم ظرفارومیکوبه بهم من بدبختم بیدارشدم نتونستم بخابم همینکه بیدارشدم احساس کردم چیزی بالا سرم میخزه نگاه کردم دیدم سوسک سیاه ب چ بزرگی😭😭 ای خدا تاالانم خابم نبرده دیووونه شدن

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ
بخاطر ی سری حرفا ی سری روزا کارا اتفاقا ک انجام دادم یا گفتم میگن گذشته ها گذشته ولی هر موقع یادم می ...

امروز مشاورم ازم پرسید بنظرت همه مثل تو هستن؟؟و به کارهایی که کردن و یا حرفایی که زدن یا شنیدن تامدتها فکرمیکنن؟!؟!؟

باید بهش میگفتم شما با نی نی سایت هیچ آشنایی دارین؟؟!🤣🤣🤣

بخاطر ی سری حرفا ی سری روزا کارا اتفاقا ک انجام دادم یا گفتم میگن گذشته ها گذشته ولی هر موقع یادم می ...

میدونم چی میگی :)

انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸
امروز مشاورم ازم پرسید بنظرت همه مثل تو هستن؟؟و به کارهایی که کردن و یا حرفایی که زدن یا شنیدن تامدت ...

😂😂😂😂😂

امروز مشاورم ازم پرسید بنظرت همه مثل تو هستن؟؟و به کارهایی که کردن و یا حرفایی که زدن یا شنیدن تامدت ...

آره دقیقا😂

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
سلام از سرمای کولر گازی پریدم  نمازخوندم و خوابم نبرد و‌بیدارم اخه منزل مادرشوهر خوابیدیم دی ...

دارم فک میکنم اگ بخام ۱۲۴۰۰۰ صلوات بفرسم چقد باید بفرسم در روز ک تا ۳۰ روز تموم کنم 

ب نیتم چی باش۶ یعنی بکی هدیه کنم خدا یا ائمه 

شما میدونید؟

اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕
مجبوری اومدم روستا یه شب وای روز بدنبینی دوازده بزور خابم برد منی که شبا نه ده میخابم ساعت سه نصف شب ...

یه لحظه گفتم این خواهرزاده من و مادربزرگت هم مادرمه 

بعد دیدم نوشتی روستا و نصف شبی😂😂

مادر من شیفتش ۵ صبح😂😂😂😂

والا من میگم حاجتی دارم  حاجتمم براورده نشه ثوابش میمونه برای اخرتم  کتاب جای خودش ولی ر ...

منظورم این بود که هیچ فایده ای نداره این اذیت شدنا

کتاب یه سودی داره

ربطش ب این بود

کاری ندارم شما انجام بده امیدوارم به هر چی هم دوست داری برسی من اصلا نباید دخالت میکردم توی عقاید بقیه❤

یه لحظه گفتم این خواهرزاده من و مادربزرگت هم مادرمه  بعد دیدم نوشتی روستا و نصف شبی😂😂 مادر ...

😫😫😫خیلی اوضاع بدیههه

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ
این ساعت چرا بیداره بچه ۷ ساله

بیدار شده تازه🙄🙄

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
مجبوری اومدم روستا یه شب وای روز بدنبینی دوازده بزور خابم برد منی که شبا نه ده میخابم ساعت سه نصف شب ...

😂😂😂وایی خونه ی عمه ی منم اینجوریه

بعد خونوادع ناراحت میشن میگیم دوس نداریم بیایم

بخدا حق داریم دیگه😂

سلام از سرمای کولر گازی پریدم  نمازخوندم و خوابم نبرد و‌بیدارم اخه منزل مادرشوهر خوابیدیم دی ...

دلم قرمه سبزی خوااست🥲 خسته نباشید همتون❤