2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیدارم چون کرم تو مغزمه نمیزاره بخوابم جابه جاشدیم شب اول خونه جدید دریغ از لحظه ای خواب

مبارکتون

انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸
گریه کن نریز تو خودت

من

خیلی ادم احساساتی بودم سریع گریم میگرفت ولی الان نه اصلا اشکم نمیاد نمیدونم چم شده

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
بچست؟

آره دیگ اگه بزرگ بود ب خاطرش بیدار نمیموندم

همچین بچم نیست ۷ سالشه اما خب باید بخوابه تا بخوابم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
دارم فک میکنم اگ بخام ۱۲۴۰۰۰ صلوات بفرسم چقد باید بفرسم در روز ک تا ۳۰ روز تموم کنم  ب نیتم ...

کمتر خودتونو اذیت کنین💔 اون تایمو بزار کتاب بخون

چرا؟

بخاطر ی سری حرفا ی سری روزا کارا اتفاقا ک انجام دادم یا گفتم میگن گذشته ها گذشته ولی هر موقع یادم میاد دیونه میشم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
آره دیگ اگه بزرگ بود ب خاطرش بیدار نمیموندم همچین بچم نیست ۷ سالشه اما خب باید بخوابه تا بخوابم

این ساعت چرا بیداره بچه ۷ ساله

شکلات داغ بخور،یا پودرکاکایو بریز تو آبجوش با شکر

شکلات داغ واسع چی خوبه؟