2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 97 پست
تو همین عذاب ارتباط و احساسی کامل به سر میبرم

اهل کتاب هستید ؟

عشق زبانی ست که بی آن نتوان زیست✨WREW                                                                                                                                   

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه زیاد ولی خیلی علاقه دارم خودمم بد نیست قلمم اگه بخوام بنویسم

یه کتاب هست که تراپیست ها معرفی معرفی میکنن برای مراجع هاشون به اسم زندگی خود را چگونه بیافرینید که داخلش فکر کنم ۱۱ تله زندگی مثل افسردگی ، رها شدگی و... رو مطرح و تمرین های عملی میگه و خیلی ها راضی بودن ازش 

کمک میکنه بهتون اگه وقت بزارید براش🌀

حتما میخونم ممنون از پیشنهادتون

✨🕊️

سلام روزی۴۵۰۰ تابفرست برای سلامتی امام زمان عج بفرست امام عصر حاضر ایشون هستند و حاجت میدند ردخور ن ...

ممنونم گلم ❤️

ولی من ادم خوبی نیست گناه زیادی دارم یعنی نماز وقران ودعا میخونم و جوریم ک لطف خدا همیشه شامل حالم میشه همیشه از لب پرتگاه نجاتم میده ولی خب گناهامم زیاده امام زمان منو قبول میکنه ؟ اگ برای ر۱ایت خدا بخونم بهتر نیس ‌؟

اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕
ممنونم گلم ❤️ ولی من ادم خوبی نیست گناه زیادی دارم یعنی نماز وقران ودعا میخونم و جوریم ک لطف خدا هم ...

اینا القائات شیطانه

انچه گفتم انجام بده

خداتوبه پذیر و ارحم الراحمینه

التماس دعا