2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 97 پست
فکر و خیال نمیذاره درست بخوابم 

لعنت به هرچی فکروخیال بخصوص فکرشبانه

قدیما چقدر مشکل داشتن ولی اینطورنبودن همیشه میگفتن خدابزرگه

نمی‌دونم چرا مااینطورشدیم،استغفرالله خدامون کوچک شده یا ما فراموشش کردیم

سپاسگزارم چشم حتما هفتاد تاحمد بخون به اب فوت کن بخور هرروز سوره های یس حمد چهارقل حشر ذاریات واق ...

اگه درد بزاره حتما میخونم....ممنون🙏🙏

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدای پاهات تو خونه کمه من یه گوشه تنها چت رو کاناپه.. عمیقا نیاز دارم برگردم به اون سال هایی که ...

تو معلوم نیست که کجایی با کی من تنها کارم فکر رو کاراته:)

+قلم قشنگی دارین تاپیکاتو خوندم موفق باشین😍

ن کمردرد اصلن .. خوابیدن که خواب کجا بود 😂😣 بخاطر لوله های بیهوشی تو گلوم گذاشتن ..انگاری حساسیت ...

شربت دیفن هیدرامین کمپاند قرقره کن

یه کپسول هم هست میریزن توش اسمش یادم رفته فکرکنم آموکسی‌سیلین باشه،مخلوط کن قرقره کن اول کمی میسوزه یهو خوب میشه واسه زخم داخل دهان،آفت،گلو درد خوبه

تو معلوم نیست که کجایی با کی من تنها کارم فکر رو کاراته:) +قلم قشنگی دارین تاپیکاتو خوندم موفق ب ...

دلو شیکوندی فدای سرت ولی خب فکرت مونده باهام..

_ نظر لطفتونه ✨ شما هم 

عشق زبانی ست که بی آن نتوان زیست✨WREW                                                                                                                                   
ورم معده دارم هر از گاهی درد دارم

پوست انار رو خشک کن پودر کن ناشتا یه قاشق چایخوری با مقداری آب قورت بده،آب معده ت می‌کشه و ورم میخوابونه،اگه بتونی بلوط پیداکنی پودر کنی هم خوبه

غدات رو کم کن و آب بین غذا ننوش

یه جوری زدی دل من و شکستی نمیشه وایسم دیگه روی پاهام:) +مرسیی🤍

خوابم نمیبره 😔 البته صبح شد دیگه ☀️ D:

🕊️

[QUOTE=308941229]خوابم نمیبره 😔 البته صبح شد دیگه ☀️ D: 🕊️[/QUOTEولی تا صبح بهش فکر کردن قشنگ ...

باید دید ارزش داره یا نه .. 

انسان ها تو ۳ + ۱ حالتن ، غریزی ( فقط برای بقا میجنگن در سطح جسم و غذا و پوشاک و... )  احساسی ( اساس تصمیمات زندگی شون بر پایه حس هست بدون منطق ). عقلانی ( بدون شهود و بر پایه عقل ) 

و یک سطح دیگه هم هست که با کارکرد هماهنگ و تعادل این سه تا بدست میاد ،، مثلا هر موقعیتی به یه بازخوردی نیاز داره که ممکنه غریزی یا احساسی یا عقلانی باشه.. 

و اونی که بتونی تو سطح ۴ باشه یعنی از بلوغ عقلی گذشته و ارزش وقت گذاشتن داره وگرنه که عذابِ ارتباط 

منم ب پشت دراز میشم ولی کمر درد ندارم

من همین الان حس میکنم باسنم داره بی حس میشه دیگه

گردن و کتفمم درد گرفته

واقعا الان هیچی رو ب اندازه خوابیدن ب پهلو نمیخوام

انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸